Beauty/verzorgings tag

18 juni 2018Marcelina

Vandaag heb ik een tag voor jullie. Alleen is deze tag net even anders, want ik heb hem zelf bedacht. Dit is trouwens het laatste blog dat ik schrijf voordat ik ga trouwen. Ik ga na het trouwen en tijdens de reis weer lekker aan de slag met typen, maar momenteel heb ik het gewoon druk.

DMontheroad is persoonlijker geworden en dus deel ik ook af en toe iets over beauty. Ik hou nou eenmaal van mooie producten en mijn collectie is zeer uitgebreid (arme Dirk als hij met mij samen gaat wonen). We gaan snel door. Lezen jullie weer mee?

1. Hoe was jij je gezicht in de morgen?

Ik reinig mijn gezicht met Micellair water. Deze koop ik bij de DM-drogerie van het merk Balea. Dit doe ik op een wattenschijfje en zo reinig ik mijn complete gezicht.

2. Gebruik je dagcreme? Zo ja: welke?

Ja, ook van Balea. Die smeer ik eigenlijk meteen na het reinigen op mijn gezicht. Het handige is dat er spf 15 in zit. Als de zon schijnt, ben ik dus al een beetje beschermd. Ik kon de originele niet meer vinden, maar in de link staat dezelfde met andere verpakking.

3. Als er één make-up product was dat je nog maar op mocht doen, wat zou het dan zijn?

Wenkbrauwproducten. Ik heb namelijk maar halve wenkbrauwen en daarom werk ik ze elke ochtend bij. Dit gaat niet altijd even makkelijk en ik heb de pech dat veel merken hun product uit het assortiment gooien onverwachts. Zo had ik een goed product van Maybelline > niet meer verkrijgbaar. Zo had ik daarna een perfect product gevonden van Catrice > uit het assortiment. Dus nu ben ik over gegaan op Essence.

4. Wat is je favoriete mascara (merk)?

Deze is heel makkelijk. Het is de meest gehypte mascara denk ik, maar ik vind hem oprecht heel erg fijn in gebruik. Het is de Princess Lash van Essence. De zwarte met de mintkleurige details erop. Ik heb vaak mascara’s van Essence en andere budgetmerken, maar dit is de eerste mascara waar ik een extra van op voorraad heb liggen. Ik gebruik hem pas sinds januari, maar ik merk enorm verschil met andere mascara’s.

5. Wat zit er standaard in jouw tas qua verzorgingsproducten?

Mijn handcrème. Tegenwoordig gebruik ik deze van Balea die echt heel fijn is. Daarnaast mijn EOS lipbalm in de smaak mint. Verder zit er meestal een elastiekje in en een lippenstift. Deze variëren haha.

6. Hoe haal jij je make-up er ‘s avonds af?

Eigenlijk bijna hetzelfde als mijn ochtend routine. Ik reinig alles met Micellair water. Zo haal ik dus ook mijn make-up eraf. Bij een full-face look, gebruik ik ook reinigingsdoekjes. Deze zijn vaak van Kruidvat.

7. Gebruik je een masker? Zo ja: welke en hoe vaak?

Ik heb een fijn masker in een tube, maar deze vergeet ik vaak. Daarnaast heb ik heel veel maskers om te testen (panda’s, kamelen, fruit maskers, zelfs een houtskool masker) maar ik vergeet dat echt. Ik hoop na mijn trouwen meer rust te vinden en vaker te kunnen ontspannen. Deze gebruik ik het meeste: Freeman.

8. Welk oogschaduw palet gebruik jij het meeste?

Ik heb veel palettes, maar die van I HEART MAKE-UP zijn echt favoriet. Ik heb er 3 die ik heel vaak gebruik. Het ”peaches ” palet, het ”salted caramel” palet en een normaal palet dat niet meer verkrijgbaar is.

9. Hoe verzorg jij je wenkbrauwen?

Ik ga eens in de zoveel maanden naar een schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te laten doen. Daarnaast reinig ik goed aan het einde van de dag. Ik gebruik voor het opvullen dit potlood. Deze werkt nu super voor mij en als hij in het assortiment blijft, blijf ik deze ook houden.

10. Wat is je favoriete lipproduct (merk)?

Voor verzorging kies ik 100% voor EOS. Voor de lippotloden ga ik voor Primark of Essence, maar voor een kleurtje op mijn lippen, is NYX echt favoriet. Ik heb Milan, Zurich, Abu Dhabi en Cannes uit deze collectie. Cannes en Zurich vind ik het mooiste.

Dit was de tag alweer. Valt mee toch? Er staan trouwens linkjes bij, maar hier krijg ik niet voor betaald. Het is puur om te laten zien hoe het product eruit ziet.

Deel deze tag op jouw blog als het je leuk lijkt en laat het me weten als je hem gaat delen. Dat vind ik leuk 🙂

Wat is jullie favoriete make-up product?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Mijn Netflix favorieten

12 juni 2018

Next Post

Onze trouwdag!

25 juni 2018