Blog post

Blogmas 8: Speciale beauty bestelling

12 december 2018Marcelina

Vandaag deel ik met jullie een speciale beauty bestelling. Ik ben geen beautyblogger, maar ik ben wel gek op beauty en ga niet zonder make-up de deur uit. Ik draag elke dag mascara, wenkbrauwpotlood en lipstick op z’n minst. Mijn beautystash is ook best wel uitgebreid. Ik ben nog steeds niet van plan om beautyblogger te worden, maar deze bestelling wilde ik wel heel graag met jullie laten delen. Het gaat maar om 1 product, maar het gaat eigenlijk om degene die de producten verkoopt.

Beautyproductsfromfemke

Femke is een lieve meid die ik heb leren kennen via Instagram. We volgen elkaar al een tijdje en ik wilde heel graag eens iets bij haar bestellen. Wat bijzonder is, is dat Femke ziek is en toch andere mensen blij wil blijven maken met mooie beautyproducten. Ik heb haar eens gevraagd wat voor ziekte ze heeft. Dat is lastig te omschrijven, omdat dokters niet weten wat ze heeft. Ze heeft 24/7 pijn (migraine aanvallen erbij) en ze kan maar kleine stukjes lopen. Er is gedacht aan chronische lyme, maar dokters kunnen dit momenteel nog niet vaststellen. Wat wel zeker is, is dat Femke ontzettend positief in het leven staat voor iemand die zo ziek is. Ze wil altijd anderen helpen en anderen blij maken. Dat is haar kracht.

Ik vond het zo mooi om te horen, dat ik heel graag eens iets bij haar wilde bestellen. Niet uit medelijden, maar omdat ik het zo goed vind dat ze dit doet. Ondanks ziekte toch zo doorzetten om anderen blij te maken. Daar zouden meer mensen van moeten zijn haha.

Het pakketje ophalen

Ik had een mooie lipstick besteld die ik graag wilde hebben van het merk Oriflame. Ze verkoopt naast Oriflame ook NuSkin en nog wat merken. Bekijk zeker eens haar instagram, want daar zie je een groot deel van haar aanbod. Je kunt het laten verzenden, maar ik twijfelde over ophalen. Ik heb een puppy (Beer) en daar mag ik nogal graag foto’s van delen op Instagram. Femke is altijd zo enthousiast over Beer, dus ik dacht: wie weet kan ik wel op visite bij haar. Ik heb overlegd met Dirk en Femke en toen konden we uiteindelijk een datum afspreken. 24 november was het zo ver en gingen Dirk en ik naar het hoge noorden toe (Friesland) om het pakketje op te halen.

We werden vriendelijk ontvangen en hebben een tijdje gekletst. Daarna gingen wij weer door. Ik kreeg het pakketje van Femke en ik heb haar een leuk kaartje gegeven als bedankje en bemoediging. Ik heb het een dag later pas uitgepakt. Het resultaat laat ik jullie nu zien:

Hoe leuk ziet dit er nou uit?! Zo mooi ingepakt 🙂

 

Leestip: Beauty/verzorgings tag

Er zat een cadeautje in voor Dirk en mij 🙂

 

Mini lipstick, cleanser en een mini parfum. Hartstikke leuke verrassing 🙂 naast de chocolaatjes natuurlijk haha!

Het ging om de power shine lipstick van Oriflame.

Een mooie glitter lipstick in een roze tint die ik prachtig vind voor de feestdagen. Mocht je deze tint nou ook fijn vinden, hij heet ‘Sexy Plum’. Plum staat voor pruim als het goed is, dus dat geeft al aan dat het een roze/paarse kleur is.

Ook bestellen bij Femke?

Ik geef je een aantal redenen om ook bij Femke te gaan bestellen:

 1. Femke verpakt het heel mooi
 2. Femke doet het niet om het geld/inkomsten,
 3. Femke wil graag anderen blij maken (en ze verdient er wat aan uiteraard)
 4. Femke is ontzettend aardig en vriendelijk
 5. Femke is behulpzaam bij het uitzoeken van je producten
 6. Femke is niet opdringerig, maar wil je wel graag helpen
 7. Door te bestellen, help je elkaar. Jij een mooi product, Femke maakt iemand blij en verdient er ook weer wat aan.

Femke kan niet werken als in: in een winkel werken, voor de klas staan, schoonmaken, in de zorg werken enz. Femke heeft dit als werk en ik vind het al hartstikke knap dat ze dit kan doen ondanks haar ziekte. Dat is dus een reden waarom ik zulke kleine ondernemers graag steun.

Femkes overzicht:

Hier zie je een klein stukje van haar feed. Klik hier om de rest te bekijken. Het is dus een webshop via Instagram.

Ik ben enthousiast en ik ga zeker vaker bestellen als ik weer wat nodig heb 🙂

Comments (3)

 • mario

  12 december 2018 at 09:42

  Knap, als je iets niet meer kunt je toch blijft doorzetten en dan ook nog aan een ander denkt! Dat doet Femke goed. Ik had laatst ook wat besteld bij een webshop en daar zat ook een persoonlijk handgeschreven briefje bij. Dat creëert een band en hoe leuk is het dat iemand speciaal wat voor je schrijft. I.p.v. een geprint standaard briefje in je pakje.

 • Inge

  12 december 2018 at 09:44

  Zo leuk dat je helemaal naar haar toe bent gegaan! Heb zelf ook een bestelling bij Femke lopen, ook lipsticks, en ben heel benieuwd. Hele vriendelijke hulp, en ook leuke producten die ze aanbied. Ben benieuwd hoe de lipsticks mij gaan bevallen ?

 • Femke

  12 december 2018 at 12:45

  Super leuke blog die je geschreven hebt meid!!
  En ik ben heel blij dat je (net als ik?) de lipstick zo mooi vind!!
  En het was zo gezellig dat jullie even langs kwamen om de bestelling op te halen, was heel bijzonder voor me (omdat jullie natuurlijk ook zo ver weg wonen)
  En wat ben je toch een lieverd zeg!! Zo veel lieve en lovende woorden over me? Ik word er zelfs een beetje verlegen van hihi, maar wat is het ook ontzettend fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren en je is bevallen!!
  Super mooie foto’s ook er bij, en vind het zo fijn dat ik dit bijv ook aan mijn klanten/volgers mag laten lezen etc
  Want wat een fijne klanten beoordeling is dit zeg?

  Geweldig!?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Blogmas 7: Netflix kerstfilms favorieten

11 december 2018

Next Post

Blogmas 9: Beer update

13 december 2018