Blog post

5 boeken voor deze zomer

11 mei 2018Marcelina

Vandaag deel ik een aantal boeken met jullie die heerlijk zijn voor deze zomer om te lezen. Ik besef me ook dat het nog lang geen zomer is, maar door het warme weer van april/mei, krijg je toch al snel een zomer gevoel. Helemaal als het ook nog 25+ graden is. Vaak is het lastig om last minute nog leuke boeken te vinden, dus regel ik dat gewoon voor je.

Al hoewel. Ik heb hulp ingeschakeld van andere bloggers. Ik kreeg echter zoveel hulp (bedankt daarvoor), dat ik het ga verdelen over verschillende blogposts. Geniet mee met de eerste 5 boeken voor deze zomer!

Spreekt het boek je aan, kan je via de link naar de website gaan van degene die de tip gaf. Spreekt het boek je zo aan, dat je het wilt bestellen, kan dat via een linkje onder de foto!

1. Anders wonen – via webkonijn

Dit boek kun je hier bestellen.

2. Huidpijn – via Babybanjo┬á

Dit boek kun je hier bestellen.

3. Eiland in bloei – via MeerdanSandra

Dit boek kan je hier bestellen.

4. Nu afvallen en nooit meer aankomen – via Babybanjo

Hier kan je dit boek bestellen.

5. Expat mama in Finland – via Maaikeschrijftop

Dit boek is vast niet onbekend, want ik heb er al meer over verteld. Ik heb het boek zelf ook en kan hem enorm aanraden. Leest heel makkelijk en je hebt hem zo uit. Je waant je helemaal in Finland. Leuk om te zien dat anderen ook enthousiast zijn. Wil je het boek bestellen? Dat kan hier. Het hoeft trouwens geen winter te zijn om dit te lezen ­čśë

Conclusie

Ik heb jullie nu 5 boeken laten zien. Waarvan ik er maar ├ę├ęn zelf ook heb gelezen. Ik heb gekozen voor diverse boeken, omdat iedereen een andere smaak heeft. Het boek wat mij het meeste aanspreekt, is ‘eiland in bloei’. Het verhaal spreekt me enorm aan (zie link boven boek) en het lijkt me leuk om te lezen.

Welk boek gaan jullie deze zomer lezen?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Op huwelijksreis

9 mei 2018

Next Post

Uiteten bij de Kaap

12 mei 2018