Tip voor een gratis boek

14 maart 2018Marcelina

Ik kon het niet laten en ik moest deze tip wel met jullie delen. Helemaal voor de boekenwurmen is het aan te raden om verder te lezen. Lees je dit bericht na 18 maart 2018, dan kan je het beter overslaan. De actie voor een gratis boek duurt namelijk maar een week en ik ben al aan de late kant met het delen. Dus vandaag een mini bericht. Lees gauw verder >>

Vorige week kreeg ik het mailtje al van bol over de boekenweek actie. Ik had de mail geopend, besloten dat ik het wilde delen, maar ik vergat het helemaal. Vandaag dus alsnog het moment dat ik het ga delen met jullie.

Wat krijg je gratis?
Bij aankoop van €12,50 aan Nederlandse literatuur, ontvang je het boek ‘Gezien de feiten’ van Griet op de Beeck gratis. Het geldt alleen op de boeken van Bol.com. Geen tweedehandsboeken en ook geen studieboeken. Deze actie loopt tot 18 maart 2018. Ook geldt: op = op. Wil je gebruik maken van deze actie? Klik hier voor de directe link naar de boekenactie toe. Ik ben zelf nog aan het kiezen welke boeken ik ga bestellen, want om eerlijk te zijn: ik lees niet zo vaak een boek. Toch lijkt deze actie me heel leuk en ik ga me -nu ik meer tijd heb- toch even verdiepen in de actie. Bij bol.com heb je trouwens gratis verzending vanaf €20.

Wat voor boeken lees jij graag?

Veel leesplezier!

Marcelina

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

5 tips voor een roadtrip/lange reis

13 maart 2018

Next Post

Mijn solo reis naar Maleisie

16 maart 2018