WINACTIE: een boek winnen!

7 april 2018Marcelina

Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie, namelijk een winactie. Ik had contact met Gaby Buining – de Vrieze, de schrijfster van het boek en ze wilde me graag een exemplaar opsturen. Ze stuurde erbij dat ik ook een winactie mocht houden om een boek weg te geven. Natuurlijk ging ik daar op in, want ik gun jullie, mijn bezoekers/volgers ook een kans om gratis een boek te krijgen. Ik laat hieronder eerst zien waar het boek over gaat. Daarna volgen de regels die je moet volgen om kans te maken op het boek. Het is heel makkelijk trouwens!

Een heel avontuurlijk boek dus over het leven in Finland. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder wat je moet doen om dit boek te winnen.

De regels om kans te maken op dit boek:

  • Volg onze pagina op facebook
  • Volg Marcelina op instagram
  • Laat een reactie achter onder mijn foto op instagram (met het boek) waarin je laat weten dat je meedoet (mag ook voor een ander.) Je hoeft er geen verhaal van te maken, want ik ga eerlijk online loten. Iedereen heeft gelijke kansen om te winnen 🙂

Zo simpel is het dus! Op Instagram laat ik weten tot wanneer je mee kunt doen. Hou dat dus goed in de gaten!

Wat lijkt jou zo leuk aan dit boek?

* Ik heb een samenwerking met de schrijfster van dit boek. Ik krijg er verder niet voor betaald. Ik doe deze actie niet omdat het moet, maar omdat het me oprecht een leuk boek lijkt om te lezen. Ik ben gefascineerd door Scandinavië en dit lijkt me een heel gaaf boek, omdat het geschreven is uit eigen ervaringen door de schrijfster.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Dagje Duitsland + shoplog

6 april 2018

Next Post

Posterpakketjes: wat zit er in?

9 april 2018