Contact + PR

Hoi! Leuk dat je ons hebt gevonden. Wij zijn Dirk en Marcelina, een stel dat gek is op reizen en op dagjes uit gaan. Daarom de naam ‘on the road’, want we willen zo vaak mogelijk ‘on the road’ zijn. We zijn in juni 2018 getrouwd en hebben daarna ons ‘gezin’ uitgebreid met een puppy genaamd Beer. DM on the road is ontstaan na onze roadtrip in 2017 door 10 landen van Europa. Ik, Marcelina, heb altijd al een passie gehad voor schrijven en foto’s maken. Ideaal dus om dat te combineren en zo is onze blog ontstaan.

DM on the road is in eerste instantie begonnen als travelblog, maar mijn passies zijn nogal breed. Dirk heeft mij mijn gang laten gaan met onze blog en hij leest zo af en toe wel een artikel, maar verder ligt alles in mijn (Marcelina’s) handen. Dat vind ik helemaal oke, want ik heb er dan ook echt mijn project van gemaakt. DM on the road gaat over reizen, avonturen, dagjes uit, producten testen, veel creativiteit, soms wat beauty, lifestyle en ik deel ook persoonlijke artikelen.

Trouwfoto door: MetPitt fotografie

Samenwerking, PR & contact

Wij staan open voor diverse samenwerkingen. Je kunt ons bereiken via dmontheroad17@gmail.com voor een samenwerking of om onze website op de perslijst te zetten. Wij denken graag mee over de samenwerkingsvorm zoals bijv. een review, winactie of advertorial. Ook kunnen we de opties bespreken over social media inzet.

Wij hebben eerder samenwerkingen gehad met onder andere: Topdoek, Koopjesaap, Maaltijdboxen, Lekkerhoning & Fotofabriek.

Marcelina is actief op Instagram (@marcelinadeboer) en haar doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen (78%) tussen de 18 & 24 jaar (39%) en tussen de 25 & 34 jaar (39%) uit Nederland, maar ook België. Op Instagram worden dezelfde onderwerpen gedeeld als op de blog. Marcelina had op 23 februari 2019 nog 1042 volgers, maar door een grote schoonmaak van inactieve accounts, heeft ze 750+ actieve volgers. 

Hier volgt een foto van haar IPM (met uitleg):

(dit is berekend op 13-03-2019 om 17.00u)

Zoals je kunt zien, scoor ik (Marcelina) vrij hoog met een IPM van 197. Dit komt door de grote volgersschoonmaak. Dit is fijn om te weten als bedrijf voor een samenwerking, want zo zie je dat mijn volgers echt betrokken zijn bij mijn content.

 

 

 

 

Wij schrijven vooral over de volgende onderwerpen:

  1. Persoonlijk: updates, dagboek, mindset, positiviteit, puppy Beer
  2. Creativiteit: bullet journaling, handlettering, knutselen, DIY, Aliexpress
  3. Lifestyle: producten testen, Netflix, Instagram, bloggen, plannen/planners, samenwerkingen
  4. Reizen: vakantie, dagjes uit, roadtrips, reis video’s

Bekijk hier onze privacy verklaring!


Op foto 1; onze puppy Beer helpt graag mee met Instagram foto’s maken.

Je ziet op foto 2 Marcelina ‘on top of the world’ op Terceira, Azoren, Portugal.

Op foto 3 zie je Marcelina in actie tijdens een van haar creatieve buien. 

 

Gastblog schrijven?

Ook dat is mogelijk. Je kan altijd contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Dit kan via het contactformulier onderaan de pagina of direct via dmontheroad17@gmail.com. Andere gastblogs lezen? Check het overzicht.

 

 

Laat het ons weten als we iets voor je/jullie kunnen betekenen!

Alvast bedankt!

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin