Blog post

Bullet journal: februari

30 januari 2019Marcelina

Vandaag weer een creatieve blog en nog maar net op tijd, want februari begint alweer bijna. Ik heb mijn spread nog niet eens af, maar ik kan al wel een deel laten zien. De eerste week is in ieder geval klaar. Verder deel ik nog meer inspiratie met jullie en geef ik tips waar ik mijn spulletjes koop. Kortom: een volle creatieve blog met veel dingen om te bekijken. Ik wil nog steeds rustig aan doen met bloggen trouwens, maar ik zit vol inspiratie, dus ik blijf maar typen haha. Lees maar mee:

Mijn februari spread

We starten vandaag met mijn eigen creatie voor februari en het is (verrassing) in valentijnsthema dit keer. Ik heb de inspiratie via Pinterest gevonden, maar ik gaf er mijn eigen draai aan. Kijk maar mee:

Ik vind februari zeker niet mijn mooiste maand, maar het weekoverzicht is lekker strak en ik heb veel ruimte. In maart maar weer even wat creatiever aan de slag hoor 😉 De spread van februari met de hartjes vind ik wel heel leuk geworden.

 

Pinterest bullet journal inspiratie

Waar koop ik mijn spulletjes?

Eigenlijk op heel veel verschillende webshops. Zoals Aliexpress en Bol.com. Sinds kort heb ik een nieuwe webshop ontdekt en die is zelfs nog een stukje goedkoper dan Bol.com, dus daar bestel ik nu graag mijn hobby spulletjes. De webshop heet Hobbyshop-Online en ik laat wat voorbeeldjes zien (via linkjes):

 1. Pigma Micron PN pennen
 2. Ecoline Brush pennen los
 3. Bullet journal van MUS

Dit zijn de drie welbekende producten die ik gebruik, naast Creola Supertips, maar die zijn daar niet te verkrijgen helaas.

Doe jij al mee met de #bujo gekte? Of gebruik je liever een vaste agenda?

Comments (3)

 • Ingrid Poisson

  30 januari 2019 at 14:48

  Het lijkt me allemaal zo leuk om met de bulletjournal aan de slag te gaan, maar ik heb er het geduld en de tijd niet voor. Alhoewel ik een heel gamma stiftjes en stickers heb liggen om mijn bulletjournal te versieren.

 • Laura

  6 februari 2019 at 10:58

  Wat ziet die er leuk uit!! Ik moet ook nodig weer beginnen

 • Geke

  26 februari 2019 at 17:27

  Heel leuk! Ik ben zelf ook erg leuk om creatief bezig te zijn!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

7 feitjes over mij

28 januari 2019

Next Post

27 tips om te groeien op Instagram

1 februari 2019