Blog post

Bullet journaling in een nieuwe style

15 april 2019Marcelina
Vandaag een gastblog over bullet journaling en dat is niet van een onbekende. Else-Marie heeft net als Linda al vaker voor ons geschreven over bullet journaling. Linda deelde laatst al een artikel over lente inspiratie en vandaag deelt Else-Marie met ons bullet journal inspiratie. Ze gaf al aan dat ze nu op een andere manier is gaan werken in haar bullet journal, dus extra leuk om weer iets nieuws te leren. Kijk en lees maar mee met deze gastblog:

Creachick

Een tijdje terug kwam ik op instagram het account van CreaChick tegen. Enthousiast door de mooie feeds die ik voorbij zag komen, ben ik haar filmpjes gaan kijken. Door het zien van zulke mooie inspiratie wist ik meteen ‘dit is iets voor mij’. Vroeger deed ik veel aan scrapbooking. Ik had alle tijd van de wereld voor het maken van lay-outs, mini-albums en af en toe een kaart. Tja en dan komt de tijd dat je gaat trouwen, werken en een gezin krijgt. En daar begon ook het gebrek aan tijd maken voor en vinden om te scrappen.
Ik heb enthousiast mee gedaan aan de hype van bullet journallen, maar dat bleek niet voor mij te zijn weg gelegd. Ook handletteren vond ik erg leuk, maar tja wat ik er precies mee kon doen, daar kwam ik niet echt uit. En dan nu door inspiratie op Instagram, YouTube en Pinterest ben ik aan het journalen gegaan. Voor mij is dit een leuke manier om in het klein nog een beetje te scrappen, af en toe te handletteren en alles bij te kunnen houden wat me bezig houdt. Het kost me niet zoveel tijd en toch vind ik het erg leuk om te doen. Soms verwerk ik alleen wat foto’s, die ik met mijn mini Canon printer afdruk op sticker papier.
Maar verder kan ik er ook bijvoorbeeld kaartjes in kwijt die me dierbaar zijn. Of schrijf ik over beslissingen die ik hem moeten nemen, die moeilijk waren.

Onderstaande foto’s laten zien dat je het ook kan gebruiken voor het verwerken van Bijbelteksten/preken, het plannen van je vakantie of gewoon simpel bijhouden van dagelijkse dingen met foto’s of plaatjes.

Zijn jullie net zo enthousiast als mij geworden over het maken van een journal?
_______________________________________________________________
Ik wel in ieder geval. Het nadeel van zulke gastblogs in elkaar zetten op mijn blog (vind ik), is dat ik meteen naar Action wil rijden om ook zoiets te gaan maken in mijn bullet journal…. Oeps… Ik vind dit weer super leuk en creatief gemaakt! Ik krijg meteen zin om zelf aan de slag te gaan! Zo’n fotoprinter is trouwens echt heel handig. Misschien dat ik zoiets nog voor mijn verjaardag kan vragen 🙂
Dit artikel opslaan op Pinterest? Gebruik deze afbeelding:

Comments (8)

 • Susan | Seoul Style

  15 april 2019 at 11:02

  Ben meteen de Insta van CreaChick gaan bekijken, tof zeg! Zelf ben ik wel creatief, maar meer op de laptop dan met knutselen eigenlijk.
  Susan | Seoul Style onlangs geplaatst…Cherry blossoms in Yeouido Park + HongdaeMy Profile

 • Wanda

  15 april 2019 at 11:08

  Ik denk dat het echt een heel leuk naslagwerk is voor later, maar ik ben zelf totaal niet creatief aangelegd voor dit soort dingen.

  Wanda onlangs geplaatst…De mooiste tulpenvelden in GroningenMy Profile

 • maaike

  15 april 2019 at 11:22

  Ik wil al heel lang zelf een bullet journal maken, maar nog steeds niet aan toegekomen.

 • Kristof

  15 april 2019 at 11:40

  Heel tof zo’n boekje! Leuk dat je foto’s er in kan plakken ook.
  Kristof onlangs geplaatst…Griekse lamsburgers zelf maken – eenvoudig receptMy Profile

 • Daphne – verdraaidmooi

  15 april 2019 at 13:13

  Dat ziet er heel creatief uit! Heel erg leuk gedaan én leuk voor later!
  Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…CATRICE Our Heartbeat Project | Sneak PeekMy Profile

 • skincarebynaomi

  15 april 2019 at 15:07

  Woow jij bent echt creatief bezig! Heel gaaf. Ik was er ook aan begonnen, maar wat een werk… Ik had er het geduld niet voor. Ben nu al 1 jaar bezig met een handgemaakt fotoboek, maar ook zoveel werk.

 • Janine

  15 april 2019 at 15:40

  het ziet er heel erg tof uit! ik heb een tijdje een bullet journal gemaakt maar dit kost mij veeel te veel tijd en dat heb ik helaas niet haha. Als ik het zo zie zou ik het graag weer willen doen

 • Nadia

  16 april 2019 at 19:04

  Ziet er erg gaaf uit! Super creatief! Ik ben nooit aan Bullet Journaal begonnen… Ik wordt er eerder zenuwachtig van dan dat ik het ontspannen vind ?
  Nadia onlangs geplaatst…|| Happinessfromus #15 ||My Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Juf Marcelina: lesje 'Urkers' leren

10 april 2019

Next Post

Hoe kun je onbeperkt shoppen met altijd korting?

16 april 2019