Blog post

Creatieve pakketjes: wat krijg je voor je geld?

18 april 2018Marcelina

Vandaag weer een creatieve post. Ik heb laatst bij Action 2 verschillende knutselpakketjes gekocht. Het leek mij leuk voor mijn bullet journaling. Ze kosten €1,50, maar zijn waarschijnlijk nu niet te koop. Ik hoop dat ze in het vaste assortiment komen, want ik ben best wel enthousiast hierover. Ik laat je zo zien waarom. In mijn vorige bericht over knutselpakketjes van de Action, kwamen vooral posters naar voren. De pakketjes die ik nu laat zien, zijn toch net even anders. Kijken jullie mee?

Het zijn twee verschillende pakketjes. De ene is meer botanisch en de ander meer van alledaagse dingen. Beide zijn ze heel divers:

Pakketje 2:

 

Waar kun je dit voor gebruiken?

  • om kaarten mee te maken
  • om een foto album mee te versieren
  • om in je bullet journal te werken
  • om in te lijsten
  • en vast nog wel meer 🙂

Ik raad deze pakketjes enorm aan. Voor €1,50 hoef je het niet te laten en je hebt zoveel diversiteit in elk pakketje. Wat ik wel een groot nadeel vind, is dat je allerlei leuke printjes ziet op de foto, maar dat het steeds de voor- en achterkant zijn van maar één stuk papier. Dus je moet steeds kiezen welke kant je inzet. Dat vond ik wel jammer. Ik had ze liever los van elkaar gezien en dan €0,50 extra betaald bij wijze van. Maar goed, verder vind ik het nog steeds een goede deal. Van de ‘uitdruk’ vellen krijg je wel meteen 1 kant trouwens en niet ook nog een achterkant.

Wat vinden jullie van deze pakketjes?

Comments (1)

  • Rachel

    19 april 2018 at 23:59

    yes hier hou ik van!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

2 originele citytrip ideetjes

17 april 2018

Next Post

Hoe is het om te wonen in Gent?

20 april 2018