Blog post

Favoriete creatieve youtubers

25 september 2018Marcelina

Ik zet vandaag een overzichtje online van mijn favoriete creatieve youtubers op dit moment. Dat zijn dus mensen die ik volg op Youtube, omdat ik geïnspireerd raak van ze. Ze laten hun creatieve kant zien en laat ik daar nou net gek op zijn. Naast deze Youtubers, volg ik bijv. ook vloggers of beauty vloggers en soms is het een combinatie van. Ik volg niet heel veel mensen moet ik zeggen. Veel Youtubers ben ik na een tijdje zat of ze veranderen en worden te commercieel. Ik ga geen namen noemen van Youtubers die ik eerst wel volgde, maar ik denk dat meerdere dat wel herkennen. Als de content niet meer zo goed bij jou (en/of je leeftijd) past, ga je wisselen.

Mocht je nog tips hebben van Youtubers die ook hele leuke creatieve video’s maken, laat het me vooral weten. Vind ik leuk. Dan gaan we nu snel door met de Youtubers die ik aan jullie wil laten zien:

1. Disfordazzle

Diana Leeflang maakt heel gevarieerde video’s en weekvlogs, maar ze is ook ontzettend creatief. Zo heeft ze al 3x een collectie ontworpen voor kruidvat met stationery en ik heb zo het vermoeden dat het niet bij die 3x gaat blijven. Nu moet ik zeggen dat ze niet elke week een creatieve video heeft, maar wel iedere maand. Namelijk hoe ze haar bullet journal op haar eigen creatieve manier inricht. Ik vind haar fijn om naar te luisteren en ze doet het super leuk. Ik kijk haast al haar video’s gewoon en dat doe ik echt niet bij iedereen. Ik volg haar ook op instagram, maar daar is ze meer fashion gerelateerd. Benieuwd?

2. Lottelovesbeauty

Deze Youtuber laat vooral video’s over (hoe kan het ook anders) beauty zien. Ook zij maakt weekvlogs en toevallig komt het op dezelfde dag als die van Diana online. Daarnaast is ze creatief bezig in haar bullet journal en daar maakt ze elke maand een video over. Ook heel fijn om naar te luisteren en je doet er weer inspiratie uit op.

3. Creachick

Ik volg Maris nog maar heel kort eigenlijk. Ik had er al wel van gehoord, maar ik had nog nooit een video gekeken. Totdat ik er laatst achter kwam hoe getalenteerd ze wel niet was. Ik lag met buikgriep op de bank en besloot flink wat video’s te kijken. Ze upload hele diverse creatieve video’s. Dit is een voorbeeld:

Leestip: Wat gebeurt er met de knutselwerkjes?

4. Jojan

Ik kwam er ook achter toen ik met buikgriep lag, dat er nog meer creatieve youtubers waren. Ik heb nog niet veel video’s van Jojan gekeken, maar ze is in ieder geval ontzettend creatief en ook getalenteerd. Kijk maar mee:

 

Dat was het voor deze keer. Welke creatieve youtubers volg jij al of herkende jij?

Heb je nog tips voor andere youtubers? Ik hoor het graag 🙂

 

Comments (1)

  • Gerdi – Blond&Bruin

    25 september 2018 at 15:40

    Leuk! Ik volg creachick al een hele tijd, zo leuk om haar hier weer terug te zien!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

De Action in zonder teveel uit te geven - tips -

24 september 2018

Next Post

Een photobooth huren

1 oktober 2018