Blog post

Mijn ecoline brushpennen collectie!

28 mei 2019Marcelina

Vandaag laat ik jullie mijn ecoline brushpennen zien en dat zijn er aardig wat! Ik heb ze gesorteerd en vertel er meer over aan de hand van foto’s! Eerst beantwoord ik wat vragen. Lees je mee?

Wat zijn ecoline brushpennen?

Dit zijn een soort stiften van ecoline waarmee je mooie, sierlijke letters kunt maken, maar dat niet alleen hoor. Je kunt er ook waterverf van maken bijvoorbeeld. Google maar eens voor wat leuke voorbeeldjes. Ik gebruik ze vooral voor handlettering.

Waar koop je ecoline brushpennen?

Je kunt ze bij Bol.com kopen, maar ik koop ze bij een iets goedkopere webshop. Je betaalt er wel verzendkosten, maar de prijs scheelt wel echt en je hebt veel meer keuze. Je hebt trouwens ook speciaal papier voor deze brushpennen.

 

Dan volgt nu mijn collectie waar ik best wel trots op ben, omdat ik vele kleuren van de regenboog bezit inmiddels!

Hier zie je mijn zwarte, grijze, paarse en een aantal blauwe bruspennen. De blauwen en de donkerpaarse heb ik vrij nieuw. Ik heb namelijk een setje besteld waarin je 5 blauwe brushpennen krijgt. De paarse kocht ik los. Hier zie je de kleuren per nummer.

Hier zie je nog wat blauwe pennen en verder mijn groene, gele en oranje brushpennen. Vooral met die oranje ben ik heel blij, want dat is mijn lievelingskleur. Ik heb de kleur 202 donkergeel ook vrij nieuw trouwens en dat is nu echt mijn lievelingskleur van mijn brushpennen geworden.

Verder nog mijn rode en roze pennen. Ook hier ben ik ontzettend blij mee.

Lijkt het je ook leuk om ecoline brushpennen te gaan gebruiken? Klik dan hier voor de webshop waar ik ze bestel! Hieronder laat ik nog mijn nieuwste brushpennen aan jullie zien:

 

Ben jij ook een creabea of heb je een andere leuke hobby? Laat het me weten! 🙂

 

Comments (3)

 • Naomi

  28 mei 2019 at 08:26

  Ze geven wel echt een heel mooi resultaat. Ik mag graag eens in mijn journal wat schrijven of lekker kleuren. Voor m’n journal lijkt dit me wel een leuke aanwinst. Misschien eens op mijn verlanglijstje zetten.
  Naomi onlangs geplaatst…Collega’s en vrije tijdMy Profile

 • Marcelina

  28 mei 2019 at 11:07

  Leuk om te horen! Ik raad ze stuk voor stuk aan, omdat de formule steeds hetzelfde is. De kleuren zijn mooi en intens en je ziet wel echt verschil tussen alle soorten blauw en roze bijvoorbeeld. 🙂

 • Yvonne

  29 mei 2019 at 08:55

  Wat een super mooie kleuren ❤ Ik heb een basis setje van deze pennen en vind ze echt geweldig. Ik ben helemaal niet zo geoefend met handettering maar toch krijg je hiermee zo makkelijk een leuk resultaat!
  Yvonne onlangs geplaatst…Huishoudelijke apparaten die je leven makkelijker makenMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Wat gebeurt er met de knutselwerkjes?

27 mei 2019

Next Post

afvallen

Afvallen? 50 diverse manieren om jou te helpen!

29 mei 2019