Blog post

5 webshops om los te gaan met sale

14 augustus 2018Marcelina

Vandaag even iets heel anders dan normaal. Deze blog heeft brede onderwerpen. Reizen, lifestyle en creativiteit. Als er iets bij mij een lifestyle is, dan is het wel shoppen haha. Dus eigenlijk past het heel goed bij DMontheroad. Ik vertel waarom ik er graag shop en of ik er al geslaagd ben. Ik ben misschien wat laat met dit bericht, omdat de najaarscollectie er al hangt. Maar wie weet wil je wat goede sale items shoppen. Daarnaast (tip van mij) zitten er tussen de sale ook nog najaarsitems of items die je prima in de herfst kunt dragen 😉

Asos

Grote kans dat je deze webshop wel kent. Asos heeft ontzettend veel merken te koop en zelfs ook een eigen Asos merk. Ze hebben een duidelijke zoekfunctie waar je kunt filteren. Alles op de webshop staat duidelijk aangegeven. Nadelen: ze hebben zoveel, dat je goed moet filteren. Even leuk scrollen is er niet bij, omdat je dan 100 pagina’s te gaan hebt. Je moet dus wat specifieker zijn. Ander nadeel: ik vind hun sale niet mega geweldig. Natuurlijk zitten er leuke items bij voor een goede prijs, maar ik merk dat er webshops zijn die nog veel scherper aan het afprijzen zijn ;). Heb ik er al geshopt? Uiteraard haha. Ik heb de afgelopen 2 weken 3 bestellingen gedaan. Bestelling 1 was vooral voor een specifiek jurkje dat ze alleen nog in maat 38 hadden. Helaas bleek die te krap te zitten. Dus ik wel 2 maten groter bestellen en nog een shirtje erbij geloof ik. Toen zag ik een video van een Youtuber (ik ben geinfluenced) die bij Asos had geshopt en zij droeg een jurkje die ik dus ook perse wilde bestellen. Toen kwamen er dus nog 2 pakketten binnen bij mij. Helaas bleek het eerste jurkje me toch niet zo mooi te staan (te lang) en het andere jurkje had eigenlijk geen rug. Dus hij was heel erg bloot. Dus ik heb 3 pakketten binnen gekregen en ik heb alles uiteindelijk geretourneerd. Ze hebben genoeg leuke items, maar blijkbaar niet voor mij.

Wehkamp

Hier slaag ik eigenlijk heel regelmatig wel. Wehkamp is fijn om op te zoeken, snel in bezorgen, achteraf betalen en handig met retourneren, want ze halen het zelfs bij je op. De laatste keer dat ik er bestelde, had ik een hele doos vol. Ik wilde nieuwe sandalen en dus moest er flink gepast worden haha. Ik heb uiteindelijk een mooi paar van Van Haren uitgezocht waar ik nu alweer heerlijk op loop.

Sans Online

Wat een geweldige online shop is dit. Ze zitten in Rijssen (hele mooie winkel) waar ik voor het eerst kennis met maakte met deze winkel. Toen thuis bleek dat ze ook een online shop hadden, wist ik dat het niet de laatste keer was dat ik er bestelde. Het is een kleinere webshop, dat maakt het overzichtelijk vind ik. Ze hebben de bekende merken als: Veromoda, Only, Vila, Esprit etc. Ik heb in de sale een mooie witte broek weten te scoren en een mooi blousje. Ga hier zeker eens bij langs! Je kunt er trouwens achteraf betalen.

Miinto

Deze webshop is een soort kleinere versie van Asos. Ze verkopen er heel veel kleding van heel veel merken, maar dan vooral merken die gewoon in Nederland te koop zijn. Ik bedoel zeg maar: waar je ook winkels van in Nederland kunt vinden. Niet geheel mobile vriendelijk om te shoppen, dus zet je laptop in haha. Ik heb hier recent niet geshopt.

Zalando

Was je deze alweer vergeten of shop jij er nog? Ze waren een hele tijd populair, maar dat is alweer afgezakt. Jammer, want ze verkopen er soms leuke items hoor ;). Nadeel vind ik, dat ik altijd het idee heb alsof ze achterlopen. Geen idee of het echt zo is hoor. Verder een fijne webshop om lekker op te shoppen. Ik heb hier afgelopen voorjaar voor het laatst geshopt in de sale.

Zo dit waren ze voor vandaag. Ik ben eigenlijk een slechte Saleshopper, omdat ik meestal met nieuwe collectie thuis kom. Zo ook dit jaar. Ik haal meer nieuw dan sale uiteindelijk ?

Bij welke webshop shop jij wel eens?

Comments (2)

  • An

    14 augustus 2018 at 10:22

    Bedankt! Heb er een paar nieuwe ontdekt!

  • An

    14 augustus 2018 at 11:07

    Super. Een aantal kende ik nog niet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Dagje uit naar de Orchideeënhoeve

13 augustus 2018

Next Post

5 Blogposts die je inspireren

15 augustus 2018