Blog post

Bestelling van Koopjesaap

17 september 2018Marcelina

Vandaag vertel ik meer over de webshop Koopjesaap en ik laat natuurlijk zien wat ik er heb besteld. Ik wil er alvast bij zeggen dat ik deze producten toegestuurd heb gekregen. Ik mocht lekker zelf gaan shoppen op de webshop en ik heb aangegeven naar welke producten ik wel benieuwd was. Ik kreeg twee artikelen van ze toegestuurd om te reviewen. Nu moet ik wel verklappen, dat ik niet de enige ben die is gaan reviewen. Mijn puppy Beer deed ook gezellig mee dit keer. Waarom? Lees maar mee:

Koopjesaap: wat is er te koop?

Ik waarschuw alvast: het is een hele brede webshop. Zo hebben ze leuke artikelen voor je keuken, maar bijv. ook voor je baby. Je kunt er dus veel bekijken en dat is voor shopverslaafden net als mij natuurlijk heel verleidelijk. Ze hebben er verschillende categorieën. Die kun je hier bekijken:

CATEGORIEËN

Leestip: 5 handige tips voor klein(er) wonen

Tot zover mijn ontvangen producten van Koopjesaap voor deze keer. Binnenkort volgt een review van een ander product dat ik nog even goed wil testen. Benieuwd naar meer van de website? Klik dan hier. Ik ben er zelf tevreden mee. Kan ik zonder deze producten leven? Ja, ik prima. Beer niet meer haha. Maar ik vind ze een leuke toevoeging voor bij mij thuis. Ik ben gek op producten die net even wat anders zijn.

Heb jij hier al eens besteld? Of wat lijkt jou leuk om hier te bestellen?

 

* Dit artikel betreft een samenwerking. Ik krijg hier niet voor betaald.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Netflix: currently watching

12 september 2018

Next Post

Gastblog: op Bali tijdens de aardbeving

18 september 2018