Blog post

Action & Welkoop shoplog

26 oktober 2018Marcelina

Ik besloot afgelopen maandag om naar de Action te gaan. Ik had iets gezien op de blog van VakerVrolijk en dat wilde ik ook graag hebben. Verder moesten we secondelijm hebben, omdat mijn favoriete laarsjes kapot zijn. Ik ging even snel heen en weer (dacht ik) om de spulletjes te halen. Ik nam Beer gezellig mee. Ik moest alleen ook naar de Welkoop toe en daar was ik al een stuk of 7 jaar niet meer geweest. Ik reed het industrieterrein op, maar ik kon de Welkoop dus nergens vinden. Ik maar rondjes rijden. Uiteindelijk besloot ik om dan maar eerst naar de Action te rijden en Dirk te bellen waar de Welkoop zou zat.

Het was niet mijn slimste plan om op de eerste dag van de herfstvakantie hier naar de Action te gaan. Er liepen zoveel moeders met kinderen om vermaak te zoeken voor de herfstvakantie. Vreselijk hoe druk het was. Dirk had gelukkig wel aangegeven hoe ik bij de Welkoop moest komen. Ik regelde wat ik nodig had bij Action (en nog wat extra uiteraard) en ging toen snel de winkel weer uit. Jammer, want ik vind rondkijken daar altijd zo leuk.

Wat ik uiteindelijk heb gekocht? Ik laat het je zien. Kijk maar mee:

Action

Ik zag de linker variant bij VakerVrolijk voorbij komen en ik wilde ook graag zelf kerstkaarten maken op deze manier. Nu moet je weten dat ik niet aan kerst doe als in: kerstmannen en kerstcadeautjes. Maar ik vind kaartjes sturen wel heel leuk. Ik sta bij kerst graag stil bij de echte kerstgedachte en daarbij hoort ook denken aan je naaste vind ik. Ik mag dus graag wat kaarten uitdelen. Ik zag bij de knutselspullen ook nog setjes van Disney. Helaas bij mijn filiaal alleen Frozen en Minnie Mouse. Ik vond de laatste het leukste. Ik heb er ook al een kaart mee gemaakt 🙂

Het zijn geponste bladen waar je zo je plaatjes uitdrukt. Dus je hoeft niet te knippen voor je kaarten 😀

 

Mijn laarsjes waren kapot gegaan. Dirk zijn schoen liet iets los, dus we moesten lijm hebben. Van Dirk moest ik Pattex halen, maar ik zag zoveel soorten, dat ik besloot om alles mee te nemen. Het was toch maar €1 per stuk ongeveer. Uiteindelijk hebben we de schoenen al kunnen lijmen met de eerste lijm. Dus de allergoedkoopste van de Action werkte al meteen super. Nu kijken hoe lang het super dichtgeplakt blijft zitten haha.

Zie je die kruidnoten links? Die had ik dus echt niet nodig, maar ze zijn zo lekker haha. De diepvrieszakjes had ik wel nodig. Ik vries vaak vlees in, dus dit kwam wel van pas.

Ik zocht een goed notitieboekje. Absoluut niet van Action in verband met slechte papier kwaliteit. Ik zag dus luxe notitieboekje en het zag er zo leuk uit voor een euro ongeveer, dat ik besloot het een kans te geven.

Zo ziet het papier er dus uit. Echt stevig papier naar mijn mening en mooie roze lijnen om op te schrijven. Deze ga ik zeker gebruiken 🙂

Welkoop

Voor Beer moest ik wat voer hebben en mijn ouders raadden mij het voer van de Welkoop aan. Dus toen ik de Welkoop eindelijk gevonden had. Ging ik op pad in de grote winkel op zoek naar voer.

Beer ging in zijn mandje mee de Welkoop in. Hij vindt zulke dingen geweldig. Als hij maar rondgereden wordt 🙂

Ik moest hem ook even met dat paard op de foto zetten haha!

Hier zie je Beer met zijn gekregen buit. Hij was er zelf wel blij mee geloof ik. Ik laat even dichtbij zien wat het is:

Die kauwstaafjes kocht ik altijd bij BigBazaar, maar hier waren ze in verhouding een stuk goedkoper. Ik nam het set mee van 100. Ook heeft Beer veel last van zijn tandjes. Hij neemt vaak stokken mee het huisje in en hij heeft een knaagtouw, maar ik wilde ook graag een hondenbot voor hem. Er was ontzettend veel keuze moet ik zeggen, maar deze leek me het meest geschikt voor Beer. Hij is er dolgelukkig mee. Hij knaagt volop (voor zover een hond knaagt).

Als we op vakantie gaan, hebben we wel genoeg voer nodig natuurlijk voor Beer. Ik wil Beer niet zomaar rotzooi geven, maar deze leek me wel heel geschikt. Natuurlijk compleet klonk goed tenminste haha. Nu hopen dat Beer het voer ook gaat goedkeuren.

 

Dat is wat ik maandagmiddag heb geshopt. Leuk om zoiets te zien? Laat het weten, dan doe ik het vaker 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

DMontheroad: behind the scenes foto's

23 oktober 2018

Next Post

Mijn Youtube accounts

27 oktober 2018