Blog post

Blogmas 9: Beer update

13 december 2018Marcelina

Vandaag deel ik een update van Beer met jullie. Beer is onze puppy die sinds 20 juli 2018 bij ons woont. Hij is op 16 mei geboren in De Westereen (Friesland). Een echte Friesche boomer/shih tzu dus :P. Gekkigheid hoor. Als je me op Instagram volgt (@marcelinadeboer), dan weet je vast wel dat ik echt gek ben op Beer. Ik neem hem overal mee naar toe en heb het beste met hem voor.

Dat is ook niet gek, omdat ik degene ben die Beer het allerliefste wilde. Dirk wilde wel een hondje, maar alleen als ik de hoofdzorg op me zou nemen. Dat wilde ik met alle liefde, al was dat de eerste periode best wel moeilijk haha. Inmiddels slaapt Beer lekker door (het is net een baby) en kan hij makkelijk 9 uur lang zijn plas ophouden in de nacht. Dat hebben we goed getraind met hem. Beer is vooral voor mij gekomen om mij gezelschap te houden. Dat doet hij ook absoluut, maar hij zorgt er ook voor dat Dirk en ik vaker naar buiten gaan om samen of alleen te wandelen met hem. Dus Beer helpt ons ook nog aan de beweging :).

Het gaat goed met Beer. Hij heeft een navelbreuk gehad en aan het begin was dat nog best wel lastig, omdat zijn wond steeds open ging. Uiteindelijk bedacht Dirk om Beer te helpen met groene klei. Dat smeerden we steeds op z’n buikje, maar ook deden we het door zijn eten/drinken heen. Dat heeft geholpen gelukkig. Verder groeit hij enorm snel. Hij eet goed en hij drinkt goed. Het is een heel vrolijk, speels, enthousiast hondje en ik zou niet meer zonder hem kunnen hoor.

Aangezien Beer op het moment dat dit online komt alweer bijna 7 maanden oud is, lijkt het me leuk om een terugblik te doen met foto’s van hem van juli tot november. Dus kijk maar mee met Beer zijn groei. Ik waarschuw wel: je krijgt heel veel Beer te zien 😉

Hier hadden we hem net opgehaald en we maakten een stop onderweg.

Leestip: #1 Beer on the road

T

ot zover deze Beer update! Heb je nog een leuke vraag over Beer? Laat het me weten 🙂

PS: Ga je binnenkort op reis? Als je via Booking.com gaat boeken, krijg je na je vakantie €15 teruggestort als je deze link inzet. Ik heb 2 weken terug met korting van een ander geboekt voor 2019, dus ik geef de code graag door aan anderen 🙂 gratis tip van mij!

Comments (4)

 • Saar

  14 december 2018 at 10:04

  Oh, een hond is zo leuk. Wij hebben er zelf ook twee thuis en ik ben echt een liefhebber. Wat is Beer ook lekker gegroeid. Het ziet er echt een happy, gezond hondje uit!

 • Laura

  14 december 2018 at 11:38

  Ahhh, wat een cutie!

 • Jessica J.

  15 december 2018 at 12:56

  Wat een snoepje! Lijkt wel een echte teddybeer. ? Fijn te lezen dat de groene klei geholpen heeft!

 • Balou

  22 december 2018 at 11:36

  Wat een schatje, oh my gosh? ik zelf heb ook een shitzu, maar die is inmiddels al 12?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Blogmas 8: Speciale beauty bestelling

12 december 2018

Next Post

Blogmas 10: gastblog over Fins Lapland

14 december 2018