DM update #1

9 maart 2018Marcelina

Vandaag vertellen we jullie meer over onze dagen waarop we uploaden en hoe we jullie, onze bezoekers, meer bij onze site willen betrekken. Het is jullie vast niet ontgaan dat er tot nu toe al best wat reis-gerelateerde berichten online zijn gekomen. Dit was ook voornamelijk ons doel. Daarnaast hebben we ook andere onderwerpen. Momenteel worden eigenlijk alle berichten door Marcelina getypt, omdat die het meeste tijd vrij heeft om dit te doen. Dirk heeft het druk met zijn baan als programmeur (bbdirk.nl) en daarnaast is hij druk bezig met verbouwen in zijn huis. Dus ook de wij-berichten worden uiteindelijk getypt door Marcelina. Niet dat die geen werk heeft, sterker nog, ik werk vaak fulltime de hele week, maar in de avonden probeer ik tijd vrij te maken.

Omdat wij geen blog willen zijn die niet constant updaten, hebben we een upload schema bedacht. Hier gaan we ons voorlopig aan houden (tot de volgende update) om zo actief te blijven. Jullie kunnen ons schema hieronder zien:

Dinsdag
Deze dag uploaden wij ALTIJD een bericht dat te maken heeft met reizen, citytrips, dagjes uit enz. Alles wat te maken heeft met meer van de wereld ontdekken. Nu is ons doel om mensen te inspireren meer van de wereld te zien, maar zelf zijn we nooit buiten Europa geweest. Anyway, Europa is ook heel mooi en we hopen echt wel verder te reizen in de toekomst samen.

Vrijdag
Deze dag zal in het teken komen te staan van JULLIE. Ja, je leest het goed. Vrijdag draait het om onze bezoekers. Vrijdag is er ruimte voor gastbloggers. Dit zou over reizen kunnen gaan, maar ook als je een ander interessant onderwerp hebt, mag je contact met ons opnemen (zie pagina ‘contact’) en zo betrekken we jullie ook bij onze site. Een voorbeeld: je kan een blog schrijven over je zomervakantie op Mallorca of over je citytrip naar Londen of je reis door Canada of over een bijzondere treinreis etc. Een gastblog mag best een shout-out zijn naar je eigen blog of instagram account. Dat is helemaal niet erg. Als het inhoudelijk goed is bedacht, is alles welkom. Maar wat nou als er niemand reageert of als er een tijdje iemand niks stuurt om te plaatsen? Dan zal er deze dag OF niks online komen OF een extra ander bericht online komen van Dirk of Marcelina.

Andere dagen
Mochten we wat extra tijd hebben, dan zal er ook op een andere random dag een bericht online kunnen komen. Het blijft dan een verrassing welke dag dat wordt, want het hangt ook af van de content. Voor nu houden we het bij 2 dagen en alle extra onderwerpen komen dus op maandag, woensdag, donderdag of zaterdag online.

Het schema gaat in vanaf dinsdag 13 maart.
Wil je nou gastblogger zijn (eenmalig of misschien vaker) dan kan je dus contact met ons opnemen via contact of een DM op instagram šŸ˜‰

We hopen zo een beetje duidelijk te hebben gemaakt waar wij heen willen met onze website. Heb je vragen? Laat gerust een berichtje achter.

Trouwens, we hebben nog niet echt iets wat we op het eind plaatsen met onze naam, daarom doe ik altijd maar ‘Dirk en Marcelina’. Misschien wat formeel, maar ik vind ‘groetjes’ ook zo raar haha.

-Dirk en Marcelina

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

3 redenen waarom Praag jouw nieuwe citytrip wordt

8 maart 2018

Next Post

5 tips voor een roadtrip/lange reis

13 maart 2018