(D)M update #2

29 maart 2018Marcelina

Vandaag een korte update over hoe het met ons gaat, hoe het met de blog gaat en wat we gaan veranderen. Het is natuurlijk niet voor niets een update. We zijn nog steeds tevreden over onze site hoor en dankzij de update die de site laatst heeft gehad, zijn we er nog blijer mee. Waarom dan de update? We praten je bij:

Hoe gaat het met ons?
Met Dirk gaat het goed, hij heeft het druk met allerlei projecten en ontwikkelingen. Hij zit goed in zijn vel, want hij heeft zijn vitamines weer op peil. Met Marcelina gaat het ook goed, ze heeft het alleen drukker dan verwacht. Gelukkig nu een paasweekend voor de boeg, maar de afgelopen periode heb ik heel veel gewerkt. We zijn dus beide heel druk, maar gelukkig kan ik wat tijd vrij maken voor onze site. Ik merk dat ik mezelf ook vaak drukker maak. Als ik op facebook een ‘site volg’ update zie o.i.d. dan wil ik daar aan mee doen, want ik wil dat onze site groeit. Aan de andere kant krijg ik dan onbeperkt spam binnen van mensen die er ook op reageren. Heel leuk en goed om te netwerken, maar zo bezorg ik mezelf alleen maar stress. Soms heb ik een 17 staan naast het wereldbolletje en dat schrik ik echt. Uiteindelijk valt het dan wel mee, maar ik moet opletten dat ik mezelf niet overwerk.

Hoe gaat het met DM on the road?
De site zit nog in haar beginfase, maar we beginnen te groeien. Zoals jullie gemerkt hebben, praat ik steeds meer in de ik-vorm en dat is omdat ik nog steeds de site beheer. Ik deel wel avonturen over Dirk en mij, maar ik regel en doe alles voor de website. Ik woon nog bij mijn ouders en Dirk woont in zijn eigen huis. We zijn dus ook niet dagelijks bij elkaar en we spreken elkaar maar weinig over de site. Ik mag gewoon mijn gang gaan. Ik vind het wel mooi om te zien dat ik steeds meer contacten leg. Ik krijg er leuke volgers bij en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik wil hoe dan ook doorgaan met de blog, omdat ik merk dat ik het fijn vind om artikelen te schrijven. Ik vind het upload schema ook nog steeds fijn. Dat ik dinsdag & vrijdag eigenlijk ‘verplicht ben iets te plaatsen’ en dat ik de rest van de week zelf mag bepalen of ik wat wil plaatsen. Ik ben natuurlijk juf en het is niet altijd makkelijk te combineren. Ik doe ook veel voor de site in mijn pauzes.

Wat gaat er veranderen?
Zoals ik hierboven al zeg, draait de site vooral om Marcelina (me.) Ik beheer de site, ik regel contact, ik regel gastbloggers, ik typ alles, ik netwerk, ik update instagram, ik regel foto’s, ik update onze facebook, ik bewerk de site enz. De site is van mij en dat vind ik niet erg en Dirk ook niet, maar ik wilde zelf graag een klein dingetje veranderen. Ik heb vermeld dat deze site vooral om REIZEN en LIFESTYLE gaat. Dat klopt ook nog steeds, maar ik wil het persoonlijker maken. Als de site dan toch in mijn handen ligt, wil ik ook dingen plaatsen waar ik blij van word. Wat zijn die dingen (naast reizen)?

  • Ik heb een bullet journal waar ik updates over wil plaatsen
  • Ik ben gek op creatief bezig zijn, dus ik wil daar graag over updaten
  • Ik ben gek op make-up en heb een mega stash die ik graag uitbreid en dus wil ik daar ook over updaten
  • Verder alle persoonlijke vrouwelijke dingetjes zoals bijv. een shoplog o.i.d.
  • Ik wil het allemaal naar voren laten komen

Betekent dit dat de site nu alleen voor vrouwen is?
Nee, want ik ga niet wekelijks updaten hierover. Misschien in mijn insta-story, maar niet op de site. Ik zal af en toe iets plaatsen over creativiteit en beauty. Toevallig heb ik wat foto’s gemaakt afgelopen dinsdag van veel producten. Dus komende periode kunnen jullie sowieso iets creatiefs tegen komen op DMontheroad. Daarnaast is het ook handig voor mannen die tips zoeken voor hun vrouw/vriendin bijv. of zijn er misschien mannen die ook graag creatief bezig zijn. Je weet maar nooit.

Kortom, we blijven gewoon hetzelfde doen als voorheen, maar dan met wat leuke (vind ik) toevoegingen erbij. Trouwens, alvast fijne paasdagen toegewenst!

Wat vinden jullie van de verandering?

Bekijk hier de vorige update.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

4x Burano (Venetië) in foto's

27 maart 2018

Next Post

Het Toscaanse leven

30 maart 2018