Blog post

Heropening DMontheroad

7 mei 2018Marcelina

Misschien hadden jullie het door, misschien ook niet, maar DMontheroad was een tijdje offline. Ik had de site op offline gezet, omdat ik graag de site wilde aanpassen. Dit kon je lezen in de update van 30 april, alleen die dag heb ik de site ook dichtgegooid, dus grote kans dat je het gemist hebt. In die update kun je overigens ook lezen wat het nieuwe uploadschema wordt en waarom er een aantal dingen veranderen.

Om een lang verhaal kort te houden: ik ga niet meer op vaste dagen iets online zetten. Wel blijf ik jullie op de hoogte houden wanneer er iets online staat! Dus dat is de verandering.

Als je eerder op DMontheroad bent geweest, dan weet je dat er best veel is veranderd! Ik heb een compleet nieuw thema gekozen en ik besloot om dit keer te investeren. Enorm aan te raden trouwens! Ik heb op Facebook om tips gevraagd en ik kreeg heel veel bruikbare tips. Ik besloot om een thema via Etsy.com te kopen. Hiervoor word ik niet gesponsord hoor haha! Ik heb het zelf betaald en zelf uitgezocht. Ik typte in ‘wordpress theme’ en ik kreeg al ontzettend veel opties.

Ik ben zelf heel erg blij met het resultaat. Het is nog steeds wit op de achtergrond, maar alle details binnen het thema maken het af. Het past meer bij mij en meer bij de site. Dat het een tintje roze is, maakt voor Dirk ook niet uit, want hij laat mij lekker mijn gang gaan met de website. Af en toe kijkt hij eens online en dan krijg ik eigenlijk altijd positieve reacties van hem!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de site vinden trouwens! Laat het me weten in de reacties 🙂 helemaal als je mijn site vaker hebt bezocht, lijkt het me leuk om feedback te krijgen over de huidige site.

Ik ben nog op zoek naar een leuke actie om te houden. Om eigenlijk te vieren dat de site heropend is. Ik wilde het klein houden. Hebben jullie ideetjes? Laat het me maar weten!

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

De leukste berichten over reizen

1 mei 2018

Next Post

Bali, mijn favoriete plekje op aarde

9 mei 2018