Blog post

Huwelijksfoto op canvas: het resultaat

20 november 2018Marcelina

In ons huisje ontbrak nog iets: een foto van onze trouwdag. De schouw is vrij kaal en boven de televisie hangt een mooi bord, maar dat kon veel beter. Het schoot er steeds bij in om een foto te bestellen, al hadden we al wel besproken dat we een foto wilden op aluminium of canvas. Ik kreeg een berichtje van Topdoek of ik bij hun een foto op canvas wilde bestellen. Dit kwam ontzettend goed uit, want die huwelijksfoto hadden we nog niet. Dus ik reageerde enthousiast en besloot dan ook een foto uit te kiezen van onze trouwdag. Ik laat jullie straks uiteraard het eindresultaat zien.

Bestellen bij Topdoek

Wat goed is om te weten, is dat bestellen van een canvas op deze website al kan vanaf €4,95. Dat is nog eens een goedkope canvas en ook nog eens goedkoper dan de meeste aanbieders. Ik mocht een doek uitkiezen van 120×70 cm. Niet wetende dat 120cm natuurlijk 1,20m is. Dit wist ik natuurlijk wel, maar ik was vergeten hoe groot dat eigenlijk is. Het bestellen ging heel makkelijk en het doek werd binnen een paar dagen al besteld. Het werd door 2 bezorgers aan de deur gebracht en toen zag ik dus pas in hoe groot het was. Helemaal niet erg natuurlijk, want het past bij ons perfect boven de televisie.

Het eindresultaat

Ik ben ontzettend blij met de service van Topdoek, want mijn canvas kwam goed en stevig verpakt aan. Het is natuurlijk een risico als je een canvas van 120x70cm laat bezorgen, maar dit was dus geen probleem voor de webshop. Via DHL kwam het veilig aan. Ik zette het mega pakket aan de kant, want boven de televisie moet nog even een stevige haak komen om de canvas aan op te hangen. Ik kon alleen niet wachten en heb hem in het weekend uitgepakt en alvast in de raampost gezet. Hier zie je wat ik heb gekozen en hoe het eruit ziet:

Update: we hebben hem zojuist opgehangen!

De huwelijksfoto heb ik volledig origineel op canvas gekregen. De kleuren zijn hetzelfde als de echte foto (al lijkt het misschien niet zo door het licht). Je kunt dus wel zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met Topdoek en hun service! Deze foto staat nu nog te pronken in de raampost, maar hij verhuist zo snel mogelijk door naar onze witte wand boven de televisie. Ik ben helemaal happy en Dirk gelukkig ook 🙂

Heb jij al eens bij Topdoek besteld?

Comments (9)

 • Gerdi – Blond&Bruin

  20 november 2018 at 11:08

  Wauw! Wat een prachtige foto en mooi plekje zo met die lampjes.

 • Luc van de Wiel

  20 november 2018 at 11:10

  Mooie foto, zo komt die goed tot zijn recht!

 • Tamara

  20 november 2018 at 11:35

  Ik heb nog nooit bij topdoeken besteld maar ik vind het resultaat er wel erg mooi uit zien. Ik heb zelf een trouwfoto van ons op een canvas en op een poster laten drukken erg leuke herinnering altijd

 • Balou

  20 november 2018 at 12:09

  Een dierbaar moment op een canvas is altijd prachtig!

 • Amina

  20 november 2018 at 12:37

  Supermooi geworden zeg! Wat kijken jullie gelukkig!

 • Melissa

  20 november 2018 at 18:02

  Wat prachtig is hij geworden. Kon het bedrijf nog niet. Hij staat daar erg mooi.

 • Jadis the lemon kitchen

  20 november 2018 at 19:43

  Wat een lieve en mooie fotos van jullie samen zeg! Lijkt me een heel bijzondere dag om mee te maken.

 • ingrid

  20 november 2018 at 20:50

  wat is het mooi geworden. prachtig zo n herinnering aan een bijzondere dag

 • Ellie

  26 november 2018 at 11:06

  Ik vind de foto erg mooi, jullie staan er prachtig op. Een mooie herinnering!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Mijn stationery wishlist

19 november 2018

Next Post

Creatieve shoplog van Action

21 november 2018