Blog post

Mijn Youtube accounts

27 oktober 2018Marcelina

Ik heb mijn accounts op Youtube vernieuwd. Wat ik gedaan heb en wat voor accounts ik heb. Dat lees je in deze blog. Ik zal ook een aantal video’s delen, zodat je een beeld hebt, van wat ik bedoel! Lees maar mee:

Drie youtube accounts?

Ja, je leest het goed. Ik heb drie accounts. Ik had er zelfs 4, maar een is deze week verdwenen. Ik heb een hoofdaccount. Hier volg ik ook allerlei vloggers/youtubers op. Hier plaatste ik vooral eigengemaakte lyric video’s. Dat doe ik nu niet meer haha. Wel leuk om ze af en toe terug te kijken. Ik heb ook een christelijk account. Deze heb ik met een klas opgezet om hun video op te delen, maar uiteindelijk heb ik zoveel andere video’s gemaakt, dat het account inmiddels vrij vol staat. Ik gebruik dit account sinds kort weer om video’s op te plaatsen. Het account wordt trouwens beter bezocht dan ik had verwacht. Sommige video’s hebben meer dan 1k views en dat vind ik vrij veel haha. Ik heb ook nog derde account. Misschien raad je het al een beetje, maar dit is dus mijn reisaccount. Hier deel ik mijn reisavonturen met jullie. Verder is het nu ook het DMontheroad account geworden. Ik deel er ook andere video’s (in de toekomst).

Vloggen?

Dat is denk ik niets voor mij. Ik vind sfeervideo’s maken leuker. Toch lijkt het me leuk om het af en toe een beetje te combineren, maar ik durf dat niet zo goed. Ik wil wel graag actiever filmpjes maken, want ik vind het zo leuk om te doen. Ik film meestal alleen op vakantie.

Reisvideo’s

Zoals ik al vertelde, heb ik een account voor mijn reisvideo’s. Ik heb dit account een update gegeven als in: thumbnails toegevoegd. Dat ziet er al een stuk beter uit al zeg ik het zelf. Ik laat je even een aantal voorbeeld video’s zien:

Christelijk account

Deze heeft niet echt een update gekregen, maar ik heb wat nieuwe video’s toegevoegd. Ik laat wat voorbeeldjes zien:

 

Wat voor accounts volg jij graag op Youtube?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Action & Welkoop shoplog

26 oktober 2018

Next Post

Kerstkaarten ontwerpen

29 oktober 2018