Blog post

Netflix: currently watching

12 september 2018Marcelina

Vandaag deel ik welke netflix series ik momenteel aan het kijken ben. Het kan zijn dat ik in herhaling val met het vorige netflix artikel, maar vergeef me dat dan maar. Ik laat jullie ook weten of ik de serie aanraad of niet en voor wie het geschikt is. Ga er voor zitten en laat je inspireren 🙂

Brooklyn 99

Toen ik een paar maanden terug op insta vroeg wie er leuke, geschikte serie wist voor Dirk en mij, kreeg ik heel veel tips. Ik ben echt fan van comedy en romantiek. Dirk van actie en oorlog. Lastige combinatie dus. Wij kregen deze serie als tip en omdat we eerst een serie af willen kijken, heb ik nog niets met de andere tips gedaan haha. Sorry. Ik heb ze wel bewaard. Ik raad deze serie enorm aan. Het is grappig, beetje actie en mini beetje romantiek. Jake Peralta is je nieuwe beste vriend.

Gilmore girls

De serie waar ik van dacht dat ik het nooit zou kijken. Ik kijk het nu en ik ben fan. Ik raad deze serie dan ook enorm aan. Flinke dosis humor, beetje oud beeld (2000), beetje romantiek, maar geweldige acteurs. Kijk de trailer maar eens:

New girl

Ja, ook deze serie kijk ik nog steeds op Netflix. Ik doe rustig aan, zodat ik niet het hele seizoen af heb in één keer haha. Ik ben bij seizoen 6 nu halverwege. Ik ben fan van deze serie. Heel veel humor en leuke, gezellige acteurs.

Serie die ik graag wil kijken: Great news

Deze serie is nieuw en lijkt me heel leuk. Kan iemand me vertellen of deze serie ook echt aan te raden is?

 

Dat waren de series al. Ik kijk er niet teveel tegelijk momenteel 🙂 Welke series volgen jullie nu tegelijk?

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijke update: gaaf nieuws + veranderingen

11 september 2018

Next Post

Bestelling van Koopjesaap

17 september 2018