Blog post

Persoonlijke update: hoe gaat het met ons?

3 april 2019Marcelina

Vandaag weer eens een persoonlijke update, omdat het al veel te lang geleden is en ik weer een aantal dingetjes te vertellen heb aan jullie. Ik vertel jullie meer over ons volgende reisje en ik deel hoe het nu gaat met ons. Verder heb ik nog meer dingetjes om te delen, dus lees zeker even verder om meer te weten:

 

We gaan op vakantie!

We vonden het erg moeilijk om te kiezen waar we heen wilden. Zo wilden we eerst op citytrip naar Praag, toen naar Mallorca (we zagen goede vliegtickets) en toen weer op roadtrip. Ook vonden we het erg moeilijk om te kiezen voor een vakantie met z’n tweetjes of dat we Beer (ons hondje) ook mee gingen nemen. Onze laatste vakanties waren 2 weekendjes weg (met Beer) en onze laatste grote vakantie was naar Terceira toe. Ook willen we graag een huis kopen en dan kun je niet zomaar op vakantie gaan. Dus dat maakte de keuze vrij lastig.

Duitsland? Ardennen?

Ik was aan het kijken voor een vakantie in Duitsland (want -> Duitsland is niet al te duur), maar daar lagen de prijzen vrij hoog voor in de meivakantie. Toen kwam ik op een gegeven moment bij de Ardennen terecht en ook Dirk werd enthousiast. De prijzen waren niet goedkoop, maar ook niet heel duur en eigenlijk wilden we er wel heel graag weer eens even tussenuit. Als we voor de Ardennen zouden gaan, kon Beer ook mooi mee en dan hoefde er ook geen oppas geregeld te worden voor hem. Dus we besloten om voor de Ardennen te gaan. Lekker in de natuur tot rust komen.

Natuurlijk sparen we nog gewoon lekker door voor ons droomhuisje, maar af en toe er even tussenuit moet kunnen toch? 🙂

Tandarts bezoek

Dirk en ik zijn gewisseld van tandarts, omdat we beide bij een andere tandarts zaten en dat vond ik niet zo handig. We kozen een compleet nieuwe tandarts uit en begin maart was het zo ver. Over de tandarts zelf niks te klagen. We werden vlot geholpen en de tandarts was erg vriendelijk. Alleen dat we beide twee gaatjes hadden, was iets minder leuk. Vorige week konden we terugkomen om ze te boren. Bij Dirk ging het mis met verdoven. Niet bewust, want de tandarts dacht dat de verdoving al werkte, maar Dirk voelde pijn en dus werd hij extra verdoofd. Toen moest ik en ik kreeg meteen 6 spuiten zodat ik lekker goed verdoofd was. Nou dat heb ik geweten. Ik stapte helemaal duf in de auto en had pas 4 uur later geen ‘opgezette’ lip, tong en wang meer. Ik kon die middag dus verder niks meer en daar baalde ik wel van. Maar goed, onze kiezen zijn weer helemaal goed opgevuld en dat is het belangrijkste.

Hoe gaat het met ons?

Met ‘ons’ als ‘gezin’ gaat het ontzettend goed. Op 21 maart waren we alweer 9 maanden getrouwd. De tijd vliegt echt voorbij hoor! Met Beer gaat het ook steeds beter, omdat hij nu heel goed luistert en ook al wat rustiger is. Hij bijt niet meer zomaar, maar je merkt wel dat hij een echte puber is. Soms is hij enorm eigenwijs aan het doen. Om nog maar te zwijgen over het vele plassen. Hij moet elk hoekje ook even markeren en hij ruikt ontzettend veel geuren waar hij dan achteraan gaat. Verder is hij in huis super lief. We hebben niks te klagen met onze puppy.

Niet zo goed in mijn vel

Ik zat zelf niet zo lekker in mijn vel de laatste paar maanden. Zo schreef ik al eerder een blog over ‘rust in mijn hoofd’ en dat vind ik nog steeds erg moeilijk. Ik krijg continue ideetjes binnen en die moet ik dan ook uitvoeren van mezelf. Ik had ook niet veel behoefte aan sociaal contact en zonderde me veel af. Nu de lente is begonnen, slaap ik al een stuk beter en geniet ik weer meer van de kleinste dingetjes. Ik wil het niet teveel hebben over de negatieve winterperiode, dus ik laat het hier ook bij. Misschien vertel ik er op een ander moment wat meer over.

Ik kijk erg uit naar de bloemenperiode die nu al aan de gang is en dat de wereld weer mooier kleurt. Ook kijk ik uit naar ‘zonder jas naar buiten weer’ en tot laat lekker naar buiten kunnen. Ik kijk uit naar het barbecue seizoen en naar onze vakantie in de Ardennen. Zo blijf ik positief 🙂

Blog dip

Verder had mijn blog een dip. Ik niet dus, maar mijn blog. De bezoekers waren wat minder dan voorheen en dus werd ik ook uit bepaalde samenwerkingsprogramma’s gegooid. Ook met mijn Instagram werd ik eruit gegooid, omdat ik een schoonmaak had gedaan met mijn volgers. Daar baalde ik van, maar ik geef niet op natuurlijk. Ik ben natuurlijk niet aan het bloggen voor het geld of voor de samenwerkingen (al is het heel leuk natuurlijk), maar ik blog als hobby. Dus ik ga gewoon door met artikelen schrijven, content maken en content delen.

Gezonder eten

Ja, daar ben ik weer met mijn ‘healthy fitgirl tips’. Grapje natuurlijk, maar ik doe wel vaker een poging om af te vallen/gezonder te leven. In september wilde ik een detox doen, maar halverwege september werd ik ziek daarvan, omdat ik het niet zo goed had voorbereid als ik dacht. Ik miste voedingsstoffen door mijn detox. Dus ondanks dat ik jullie steeds motiveerde om mee te doen, kon ik het zelf niet volhouden.

Geen chocola meer

Maar ik ben nu wat nieuws begonnen voor mezelf. Of het werkt weet ik niet, maar als jullie dit lezen, ben ik er 2 weken mee bezig. Ik heb dus chocola uit mijn leven geschrapt. Ik vind het ontzettend jammer, want ik ben gek op chocola, maar het is wel echt een dikmaker en ik kon er niet vanaf blijven. Verder heb ik met mezelf nog 2 andere dingen afgesproken: meer water drinken en na 8u in de avond niks meer eten. Dat water drinken vind ik moeilijk, maar dat na 8u niks eten werkt wel goed voor mij. Ik weet hoeveel ik woog na een week dit proberen, maar ik wil er nog niet teveel over delen, omdat ik niet weet of het nou echt werkt. Dus ik vertel pas meer over mijn plan als het echt werkt hoor. Eerst maar zien of ik dit kan volhouden.

Update: dit heb ik 3 weken volgehouden. Daarna probeerde ik weer wat anders.

Webshop

Gisteren is er een heel artikel online gekomen over mijn webshop op deze website. Leuk om te lezen als je meer wilt weten over hoe de webshop nou is ontstaan. Klik hier om het te lezen. 

 

En dat was de update alweer voor deze keer! Heb je nog een vraag voor me? Stel hem in de comments 🙂

 

 

 

 

 

Dit artikel bewaren voor later? Gebruik deze afbeelding:

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Waarom heb ik een eigen webshop?

2 april 2019

Next Post

4 dingen die altijd meegaan op vakantie

8 april 2019