Blog post

Persoonlijke update

30 april 2018Marcelina

Vandaag weer een persoonlijke update over de site en over mij. Er zijn een aantal dingen die jullie moeten weten en dat ga ik dan ook met jullie delen.

Bloggen wat ik wil

Ik beschouw DMontheroad als reisblog en vele met mij, maar dit is het niet alleen. DMontheroad staat voor de avonturen van Dirk en mij. Zo deel ik nog steeds dingen van onze roadtrip, maar ook deel ik berichten over creatief zijn of lifestyle blogs. De blog is persoonlijker geworden voor mij (Marcelina.) Alleen ik merkte dat die dinsdag en vrijdag mij dwars zaten. Ik voelde me verplicht om dan te uploaden, want dat had ik beloofd, maar ik merk dat het me tegen gaat staan. Ik heb op instagram een poll gedaan en bijna iedereen gaf aan het niet erg te vinden als ik zelf bepaalde wanneer ik ging uploaden.

Stress | prestatiedruk

Ik ervaar veel druk als het gaat om blogposts online zetten, maar ook in mijn dagelijkse leven. Ik werk onregelmatig en heb geen zekerheid. Daarnaast denk ik heel veel na over van alles en nog wat. Ik wil graag alles goed doen. Op werk wil ik dat het goed gaat, ik wil groeien met mijn blog enz. en als het dan even minder gaat, vind ik het lastig om hiermee om te gaan. Ik stress best veel. Ik moet van mezelf veel als het gaat over een blogpost: genoeg woorden, genoeg plaatjes, bijpassende uitgelichte foto, het moet in alle groepen op facebook gedeeld worden, het moet gepromoot worden op mijn eigen facebook pagina, het moet op instagram gepromoot worden etc. Ik word er gewoon moe van als ik het nu opsom haha!

Drukke periode

Samen met mijn vriend zit ik momenteel in een hele drukke periode. We zijn elke zaterdag aan het klussen in zijn huis (waar hij nu dus ook woont) en er komt meer bij kijken dan we hadden gedacht. Ik ben de blog begonnen met het idee dat ik veel kon plaatsen en dan lekker zou groeien. Nu groei ik absoluut, maar ik kan niet veel meer plaatsen. Al die tips die ik online had gelezen, probeer ik maar te vergeten. Het is me allemaal een beetje teveel. Ik had zoveel gelezen over wat je moet doen als je graag wilt groeien met je blog, maar op een gegeven moment loopt je hoofd over van alle stappen. Ik groei steeds meer (het gaat niet hard) en ik hoop dat ik weer meer kan toepassen als ik rust in mijn eigen hoofd heb. Die loopt momenteel dus over 😛

Doorgaan met de blog

Nu is het absoluut niet zo dat ik opeens ga stoppen. Ik vind het juist veel te leuk, maar momenteel ga ik me even richten op mijn privéleven. Ik zal wel blijven updaten op instagram en daar zal ik af en toe oude blogposts in de schijnwerpers zetten. Voorlopig focus ik me dus alleen op instagram. Er komt morgen ook nog een blogpost online trouwens.

Wanneer ga ik weer blogs online zetten?

Dat weet ik niet zo goed. Ik denk dat ik vanaf nu echt ga plaatsen wanneer ik iets heb wat ik graag wil delen. Ik hoop binnenkort weer meer tijd vrij te maken voor bloggen. Het kan zo zijn dat ik komende week wel meer online zet hoor. Ik heb tenslotte meivakantie, maar ik wil geen druk voelen. De meivakantie is echt voor opladen. Jullie zien het wel voorbij komen 🙂

Uploadschema

Die heb ik dus niet meer. Gastblogs, reisblogs, creatieve blogs enz. ga ik allemaal online zetten wanneer ik dat wil! (klinkt brutaal, zo bedoel ik het niet 😉

Site veranderen

Verder wil ik de site aanpassen/updaten. Ik vind mijn thema mooi, maar ik zou het graag uitgebreider zien. Ik wil me verdiepen in thema’s en dan ga ik de site even onder handen nemen haha! Iemand tips over een handig thema?

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Zes dagen naar Tenerife

27 april 2018

Next Post

De leukste berichten over reizen

1 mei 2018