Blog post

Update over: trouwen, vrienden, werk, bloggen en meer

23 mei 2018Marcelina

Vandaag praat ik jullie even bij over alle dingen die er momenteel gaande zijn in mijn leven. Ik kan wel vaststellen dat mijn leven op dit moment vrij hectisch is. Hoe en wat? Dat vertel ik hieronder. Ik praat over verschillende onderwerpen en dankzij mijn artikel over vriendschap, weet ik dat het fijn is om af en toe je hart te luchten. Dat voelt goed.

Vriendschap

Dit was een heel persoonlijk artikel over hoe ik vrienden in mijn leven heb ervaren. Begrijp me niet verkeerd, op alle momenten dat ik die vrienden had, heb ik ook echt gedacht dat het vrienden waren. Helaas, bleken niet alle vriendschappen stand te houden. Doordat ik het artikel deelde op instagram, kwamen er nogal wat reacties los. Ik kreeg leuke berichtjes van een verwaterde vriendschap, maar ik kreeg ook minder leuke berichtjes. Wat ik duidelijk erbij heb gezet, is dat het mijn kijk is op die vriendschap. Toch heb ik een stukje uiteindelijk aangepast. Ik zag in dat ik iets te persoonlijk was geweest en daarom heb ik het veranderd. Toch wel gek dat iemand je vraagt een stuk aan te passen, terwijl degene na de vriendschap (ruim 5 jaar terug) nooit naar mij om heeft gekeken. Ik heb in ieder geval een volger minder. Daar ben ik niet rouwig om, want ik heb liever volgers die mijn blogs accepteren. Het is mijn kijk op de wereld en mijn mening.

Trouwen

Ik kan er niet meer omheen en ik schiet alweer in de stress als ik hier aan denk. Komende zomer ga ik trouwen en dat vind ik hartstikke leuk, maar ook hartstikke spannend. Waarom wij gaan trouwen? Dirk en ik maken elkaar zo gelukkig, dat we niet langer wilden wachten. Het leven kan zo voorbij zijn. Om je heen zie je soms leeftijdsgenootjes die komen te overlijden. Wij willen het beste uit het leven halen, zolang het nog kan en dat samen. We hebben beide gespaard en we waren er klaar voor. Ik zeg altijd maar: waarom wachten als je elkaar zo gelukkig kunt maken?

Het brengt wel weer gedoe met zich mee, want opeens moest er een huisje klaargemaakt worden. Dirk had al een eigen huisje, maar die was ingericht voor 1 persoon. Dus zitten we al een aantal maanden aan het verbouwen en dat gaat voorlopig nog even door. Daarnaast moeten er dingen geregeld worden voor de bruiloft. Op dit moment zit ik gastenboeken aan het bestellen, want die was ik vergeten te regelen… oeps.

Werk

Ik heb de laatste tijd een stuk minder werk dan in de winterperiode. Dat komt vooral, omdat de tijd van ziekte een beetje voorbij is denk ik. Ik zit vaker thuis en hier baal ik ook van. Daarnaast is het voordeel weer, dat ik bij Dirk wat werk kan doen voor het bedrijf en dat ik dingen kan regelen voor de bruiloft. Toch verdien ik liever wat geld, dan dat ik thuis zit hoor 😉

Nieuw werk

Ik heb momenteel niet meer dan mijn inval werk als juf, maar soms kan ik Dirk helpen bij zijn bedrijf. Ik help bedrijven met groeien door hun site actief te houden en updates te plaatsen op social media. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je hier naar mijn instagram pagina gaan. Dit is een speciale instagram pagina voor Content Management.

Bloggen

Doordat ik ga trouwen en ik nog veel moet regelen in/om ons nieuwe huisje, heb ik weinig tijd om te bloggen. Ik probeer op dagen dat ik vrij ben, ook wat vooruit te werken voor de site. Dit lukt niet altijd. Ik blijf wel actief op instagram, daar noem ik mezelf inmiddels een instablogger haha! Omdat ik gek ben op een verhaaltje delen bij mijn foto’s. Dus voorlopig geen vast schema. Na onze huwelijksreis, zullen er flink wat blogs online komen 😉 Waar gaan we ook alweer heen? Jij mag het raden via instagram 🙂

 

Ik hoop na deze drukke periode ook weer mijn rust te vinden hoor. Het is voor mij allemaal omschakelen en aangezien ik een tikje autistisch ben, is dat niet altijd makkelijk.

Iemand advies? Ik hoor het graag haha!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk: vriendschap

17 mei 2018

Next Post

Gastblog: Den Bosch

29 mei 2018