Blog post

Vitamine D opzoeken #dagboek2

19 februari 2019Marcelina

Vandaag deel ik weer een soort dagboekje met jullie, maar dit keer aan de hand van lekker wat foto’s. Zo kan je zien & lezen wat ik heb beleefd in de week van 9 tot 16 februari. Ik vond het wel weer leuk om zoiets met jullie te delen. Het gaat op omgekeerde volgorde hoor haha. Lees maar mee en kom erachter waar ik vitamine D opdeed:

 

16-02-2019

Vandaag was het heerlijk weer, net als de 2 dagen hiervoor. We besloten om lekker naar het Voorsterbos (Kraggenburg) te gaan met Beer om daar te wandelen. Heerlijk in het zonnetje wat vitamine D opdoen. We maakten ook wat foto’s van Beer -lang leve de portretfunctie- en daar deel ik wat resultaten van:

Leestip: Blogmas 9: Beer update

Ik maakte ook foto’s van mijn nieuwste kaarten. Deze kan ik in de webshop, maar ook op Instagram gebruiken 🙂

 

15-02-2019

Dit was afgelopen vrijdag. Ik was op werk en ik baalde dat ik niet van de zon kon genieten. Onder het mom van ‘we moeten nodig vitamine D op doen’ kon ik lekker naar buiten met 2 kinderen en de stagiaire. Heerlijk! We gingen naar de kinderboerderij in de buurt van de school. Het is niet echt een kinderboerderij, maar meer een vrijwilligersboerderijtje met 2 pony’s, een aantal geiten en een aantal schapen. Leuk genoeg voor de kinderen en je mag er ook nog in om de dieren te aaien. Ik ben niet bang voor dieren (al vond ik die pony’s wel een beetje twijfelachtig), dus ik ging ook naar binnen. Ik maakte er veel foto’s, maar dit zijn er een paar:

 

 

Dit was diezelfde ochtend. We rijden altijd via oud-Kampen naar Zwolle toe en ik moest wel een foto maken van deze mooie stad zo in de zon.

 

Zo heerlijk dat je gewoon in februari al kunt genieten van de zon. Scheelt mij weer tabletjes voor vitamine D. Yes!

 

14-02-2019

Heerlijk sapje testen. Deze is goedgekeurd. Mocht je je afvragen wat je het meeste proeft, dan is het overduidelijk de kiwi 😉

13-02-2019

Op Urk hadden we die dag plaatselijke biddag. Na de kerk ging ik weer even lekker zitten om kaarten te maken. Mocht je je afvragen wat ik met al die kaarten doe? Ik bewaar ze. Ik maak ook kaarten voor mensen op bestelling. Ik geef ook kaarten weg bij gelegenheden. Ik gebruik ze dus voor verschillende doeleinden 🙂 Ik wil het liefst kijken of ik op de markt o.i.d. kan verkopen. Ik heb natuurlijk mijn kaarten van de webshop, maar ik heb dus ook veel handgemaakte kaarten. Onder andere de ‘geboorte kaarten’ en de ‘sterkte’ kaarten zijn voor iemand die besteld heeft.

Ik werk veel met ecoline, maar ook met mijn micron PN pennen. Daarnaast maak ik ook 3D kaarten. Wil je hier meer over zien? Check dan deze pagina.

 

 

11-02-2019

We gaan steeds verder de tijd in haha. Dit was vorige week maandag. Mijn broertje kwam tussen de middag eten (zijn school zit dicht bij mijn huis) en we gingen even naar het strand toe.

 

En zo begin ik deze maandag:

 

09-02-2019

Jullie stemden via Instagram mee waar wij naar toe moesten gaan. We wilden niet zo ver weg, dus gingen we naar Kuinre toe (kuiderbos) en daarna gingen we bij Intratuin lekker genieten van koffie en taart. We wilden ergens anders naar toe, maar daar zat het helaas al vol. Ook maakte ik nog een grappige foto van Beer 🙂

 

En dat was de hele week alweer van 9 tot 16 februari. Een fijne week met veel vrije tijd. Momenteel heb ik ook iets meer tijd, want ik heb lekker vakantie. Wat heb jij voor leuks op de planning staan deze week?

Comments (1)

  • Jessie | Business Blog School

    19 februari 2019 at 17:03

    Wat een geweldige foto’s. Zo lijkt de lente al compleet in de lucht te zitten. En Beer is en blijft fotogeniek!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Action + kruidvat shoplog

19 februari 2019

Next Post

Waarom werk ik 'maar' 3 dagen?

21 februari 2019