Blog post

Waar kun je mij volgen?

23 november 2018Marcelina

Als je het leuk vindt om mijn blogs te lezen en je wilt mij volgen, dan zijn er verschillende opties voor je om dat te doen. Het hoeft niet altijd opzichtig te zijn, je kan me ook op de achtergrond volgen natuurlijk. Ik deel vandaag de opties die je kunt inzetten om mijn blogs te kunnen blijven lezen.

1. Website bezoeken

Lekker makkelijk, maar het is wel een manier natuurlijk. Als je regelmatig mijn website bezoekt, blijf je op de hoogte. Zo hoef je geen berichten te ontvangen, maar kan je wel alles blijven lezen. Ik zelf heb geen idee wie het op deze manier doet natuurlijk, omdat het anoniem is.

2. Mailtjes ontvangen

Je kunt ook een mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe blogpost online heb gezet. Hoe je dit doet? Dit kan in de sidebar van mijn website. Ik laat het je zien:

Als je in dat vak je gegevens invult en dan op ‘abonneren’ klikt, dan hoef je verder niets meer te doen. De rest gebeurt automatisch 🙂

3. Bloglovin

Als je meerdere blogs leuk vindt om te volgen, dan is Bloglovin ideaal, omdat je er een app en een website van hebt, waar alle blogs op staan. Dus jij klikt aan welke je wilt volgen en dan krijg je in die app alleen die blogs te zien. Een soort Instagram/Facebook voor blogs dus. Let wel op: als jij een ander volgt, hoeft die ander jou niet perse terug te volgen. Dat bepaalt ieder voor zich. Wil je mij daar graag volgen? Klik dan hier.

4. Instagram

Deze had je vast wel verwacht he?! 😉 Ik ga niet uitgebreid in op Instagram, omdat de meeste dit al kennen en inzetten. Vind je het leuk om mij daar te volgen? Ik heb er 2 accounts. Eentje is voor mijn webshop en eentje is mijn eigen account. Dat laatste account is dus echt voor mijn blog vooral. Ik volg er niet iedereen op terug, maar plaatsgenootjes en bekenden uiteraard wel en als ik vind dat je feed leuk is, volg ik uiteraard daar ook om terug. Op het account voor mijn webshop volg ik eigenlijk iedereen wel terug 🙂

5. Facebook

Facebook begint verleden tijd te raken, maar is voor bloggers ontzettend belangrijk. Er zijn vele Facebookgroepen om je blogs in te promoten en om te kunnen blijven groeien. Daarom blijf ik er actief haha. Je kunt me daar dus ook vinden: klik hier om mijn pagina te vinden.

6. Youtube

Dit heeft eigenlijk niks met mijn blog te maken, maar ik plaats ook video’s op Youtube. Als je daar meer over wilt weten, kan je mijn blog erover lezen. Om mij op mijn hoofdkanaal te volgen, klik je hier.

7. Pinterest

Ik gebruik Pinterest met regelmaat. Niet zo zeer meer om mijn blog, maar vooral omdat ik Pinterest gewoon heel erg leuk vind. Lijkt het je leuk om mij daar te volgen? Klik dan hier. Ik zal ook een bord invoegen zodat je ziet wat ik plaats. Dit is mijn favoriete en meest gebruikte bord haha:

 

Ik denk dat ik nu wel mijn favoriete opties heb gedeeld. Via deze 7 opties kan je mij dus vinden en volgen. Lijkt het je leuk om eens samen te werken? Neem dan contact met mij op. Dat vind ik heel leuk!

 

Comments (1)

  • Melissa Schrijft

    26 november 2018 at 17:01

    Duidelijk en overzichtelijk lijstje. Zelf heb ik geen YouTube of bloglovin maar rest gebruik ik wel

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Creatieve shoplog van Action

21 november 2018

Next Post

Terceira dag 3 - toeren langs de kust

26 november 2018