Waar zijn wij online te vinden?

26 maart 2018Marcelina

Vandaag een korte update over hoe je op de hoogte kunt blijven van onze website. We maken namelijk gebruik van verschillende social media kanalen. We leggen ook uit waar we ze voor inzetten en hoe vaak we updaten.

Bloglovin’

Hier vind je ons met deze site (dmontheroad) en de artikelen worden er automatisch geplaatst. Wil je ons volgen? Dat kan door HIER te klikken. Zo krijg je automatisch updates binnen. Je kunt je zelfs inschrijven zodat je een mailtje ontvangt wanneer wij iets online hebben gezet.

Facebook

Op Facebook hebben wij een eigen pagina waar ik de berichten op plaats als ik het niet vergeet. Je kunt ons HIER vinden. Verder maak ik gebruik van de verschillende facebookgroepen voor bloggers, zodat ik daar ook berichten kan plaatsen van ons.

Instagram

Mijn favoriete social media en we zijn er allebei op te vinden. Ik (Marcelina) update regelmatig in een bericht of story wanneer er een nieuwe blogpost online staat. Verder gebruik ik instagram ook om – naar mijn mening- mooie foto’s op te delen uit mijn leven. Zo plaats ik nog regelmatig foto’s van de roadtrip, omdat we vele onvergetelijke momenten hebben meegemaakt. Je kunt Marcelina vinden door HIER te klikken en voor Dirk moet je HIER klikken. Volg jij ons hier al?

Pinterest

Nu is het vast geen verrassing dat alleen Marcelina hier gebruik van maakt, want eerlijk is eerlijk; vrouwen gebruiken dit gewoon veel meer. Ik zet het in om dingen over het onderwijs te delen, maar ook deel ik allerlei andere onderwerpen hierop. Alles wat mij inspireert. Binnenkort komt hier ook een uitgebreidere blogpost over. Je vindt mijn Pinterest HIER.

Youtube

Dit gebruikt ook alleen Marcelina. Ik heb een kanaal waarop ik filmpjes plaats over handlettering en mijn bullet journal. Die vind je door HIER te klikken. Ik heb ook nog een kanaal waar al mijn reisvideo’s opstaan en dus ook die van de roadtrip. Dit kanaal vind je door HIER te klikken.

Twitter

Twitter wordt door ons beide niet veel gebruikt helaas. Je hebt al zoveel sociale media en dus verwaarloos ik Twitter een beetje. Je kunt Dirk HIER vinden en mij HIER.

 

Welke sociale kanalen zet jij allemaal in?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

3x Gent - België

20 maart 2018

Next Post

4x Burano (Venetië) in foto's

27 maart 2018