Blog post

Blogmas 5: #4 Terceira video

7 december 2018Marcelina

In de maand december plaats ik elke werkdag een blog voor jullie. Gewoon, omdat ik dat leuk vind om te doen. Ik sta er gelukkig niet alleen voor, want ik krijg ook hulp van gastbloggers. Het is deze maand waarschijnlijk dus iets drukker op mijn blog en ik zal daarom ook wat actiever op social media proberen te zijn. Dus elke maandag tot vrijdag kun je een blog verwachten op DMontheroad en zoals gewoonlijk, probeer ik ze 7u in de ochtend online te zetten voor jullie. Ik wens jullie veel plezier met lezen deze maand 🙂 Laat je inspireren voor de feestdagen of natuurlijk alvast voor het nieuwe jaar!

Vandaag deel ik met jullie de vierde video van onze huwelijksreis. Ik weet het; het is december en die reis was in de zomer, maar deze video is speciaal voor iedereen die stiekem heel graag weer de zomer terug wil. Kijk maar mee:

 

 

Ben jij meer van wintervakanties of van zomervakanties?

 

 

Comments (5)

 • Britt – DailyDazzle.nl

  8 december 2018 at 13:09

  Wat een prachtige uitzichten en wat leuk dat je die video deelt! Ik hou van de combinatie. Ik ga graag naar de warmte maar tegelijkertijd ga ik ook graag op wintersport om lekker te gaan skiën. Een combi dus!

 • Amina

  8 december 2018 at 19:29

  Wat een prachtig eiland! Wat me meteen opviel waren de wolken…zo mooi! IEn die roze huisjes zijn zo cute! En alsnog van harte met jullie huwelijk. Ik kan het allebei wel waarderen, zowel ski gebieden als hete oorden. Als het mooi is, I like ?

 • Francis | Mamazetkoers

  9 december 2018 at 08:02

  Wat is het daar mooi zeg! Hartelijk gefeliciteerd nog met jullie mooie dag. Ik ben meer van de warmte dan van de kou. Wat is het beste aan een ski gebied? In de zomer kun je daar prachtig fietsen in de zon.

 • Yousra Yasmine

  9 december 2018 at 21:19

  Wat een prachtig eiland zeg! En nog van harte met jullie huwelijk! ?

 • Sherry

  9 december 2018 at 21:49

  Van harte met je huwelijk. Wat een leuke video. Ik ben gek op de winter.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Blogmas 4: Creatief bezig: kerstkaarten en inspiratie voor kerst

6 december 2018

Next Post

Blogmas 6: Kerstdiner ideetjes

10 december 2018