Blog post

2 originele citytrip ideetjes

17 april 2018Marcelina

Vandaag is het dinsdag en dus weer tijd voor iets van reizen. Ik heb een overzichtje voor jullie van een aantal leuke citytrips. Dit bericht is in samenwerking met booking.com gemaakt. Lees gauw verder om een 2 leuke steden te bewonderen:

 1. Madrid

Wij kennen Madrid als de Spaanse hoofdstad, maar als we een stad kiezen om naar toe te gaan in Spanje, dan is het vaak Barcelona. Toch moet Madrid ook niet onderschat worden. Ik laat een aantal leuke hotels zien en een foto van de stad zelf. Helaas is het vrij lastig om foto’s te vinden waar geen rechten op zitten. Soms is er maar beperkt materiaal. Ik heb hotels uitgezocht die ook nog betaalbaar zijn voor de ‘gewone’ mens haha.

Vertice  Roomspace hotel

Tryp Madrid Alameda Aeropuerto Hotel

2. Straatsburg

Klinkt lekker Nederlands he? Toch is het een bekende Franse stad. Lang niet zo bekend als Parijs of Nice, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Ik heb wederom weer mijn best gedaan om zoveel mogelijk beeld te vinden van de stad zelf. Het eerst hotel is enorm budgetproof trouwens.

City Résidence Strasbourg Centre

 

Hotel Victoria

 

Wat vinden jullie van deze twee steden? Moet ik vaker zoiets plaatsen trouwens? Laat het me weten 🙂
Ik vond het leuk om te onderzoeken!

Comments (2)

 • Inez

  21 april 2018 at 09:13

  Vooral Straatsburg is inderdaad een stad waar ik niet aan zou denken om naartoe te gaan op citytrip. Het zou wel leuk zijn als je ook enkele tips had om te doen in die stad, want geen idee wat er nu net in Straatsburg te zien is! 😀

 • Dirk & Marcelina

  25 april 2018 at 10:54

  Bedankt voor de goede tip! Dat ga ik volgende keer zeker toepassen 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Op grote hoogte in Bolivia

13 april 2018

Next Post

Creatieve pakketjes: wat krijg je voor je geld?

18 april 2018