Een verrassings- reis maken?

6 maart 2018Marcelina

Vandaag hebben we weer een bericht over reizen. Niet zomaar een geplande reis, maar het gaat over een verrassingsreis die je kunt maken. We kwamen dit online tegen en het leek ons leuk om dit eens nader te onderzoeken. Wat krijg je nou echt voor €99 p.p. en wat zijn de kleine lettertjes? Of de prijs-kwaliteit verhouding klopt, lees je hieronder:

Wat belooft SuperCityTrips met hun verrassingsreis?

SuperCityTrips.com: Leukste verrassingsreis binnen Europa
SuperCityTrips.com is hèt travelplatform voor verrassingsreizen inclusief vlucht en hotel voor de allerlaagste prijs! Verras jezelf en een vriend- of vriendin met een unieke reis naar een van de ruim 50 populaire steden binnen Europa. Belangrijk is dat je alle touwtjes uit handen durft te geven: deze reis is namelijk uitermate geschikt voor avontuurlijke mensen! Al ruim 100.000 reizigers hebben hun citytrips geboekt met SuperCityTrips.com en een 3-daags bezoek gebracht aan prachte steden als Barcelona, Ibiza, Lissabon, Warschau, Milaan, Berlijn en Parijs!

Wat is inbegrepen voor slechts € 99,- p.p.?
• 2 hotelovernachtingen
• Heen- en terugvlucht
• Reizen met SGR-garantie
• 1 stuk handbagage per persoon
• Populaire bestemmingen binnen Europa
• Nu bestellen, later beslissen met wie- en wanneer je wilt gaan

Waar moet je op letten als je hier wilt boeken?

Hierboven kon je wat informatie lezen van de website zelf en wat ze nou bieden voor die €99 p.p. (wat overigens niet duur is.) We zetten nog even op een rijtje wat je niet moet vergeten als je hier wilt boeken. Dit zijn namelijk de kleine lettertjes:

  • Deze actie is geldig tot 9 april
  • Binnen 7 dagen na het boeken weet je al waar je naar toe gaat (niet de grootste verrassing dus)
  • Je betaalt nog €7,50 p.p. aan administratiekosten
  • Je moet 4 luchthavens van voorkeur kiezen. Daarvan zijn er 3 in Nederland. Het kan dus zijn dat je vanaf bijv. Brussel vliegt, omdat dat dan keuze 4 was.
  • Vertrekken met deze actie kan tot max. 21 oktober 2018
  • Je betaalt een toeslag van €30 p.p. als je op donderdag, vrijdag of zaterdag wilt vertrekken
  • Je betaalt een toeslag van €20 p.p. als je in april, mei, juli of augustus wilt vertrekken
  • Heb je een fysieke handicap, is het niet handig om deze reis te boeken, omdat niet elk hotel geschikt is en je niet weet in welk hotel je komt.
  • Onder de 18 reis je met iemand van boven de 18 jaar
  • Je kunt met 2-10 personen deze reis maken

Welke steden doen er mee?
Je kunt in elke stad van de EU+ Zwitserland terecht komen, behalve in de Benelux. Als je een stad liever wilt vermijden, omdat je er al eens geweest bent o.i.d., dan kan je die tijdens het reserveren tegen een betaling  van €5 per stad uitsluiten.

Welke kosten komen er nog meer bij?
Transfers en plaatselijke belastingen (zoals toeristenbelasting) zijn niet inbegrepen bij jouw reis. Tevens raden wij je aan een reisverzekering af te sluiten. Overige zaken als ontbijt, een extra nacht, 4 sterrenhotel upgrade etc. kun je tegen bijbetaling opgeven tijdens het reserveren.

Raden wij SuperCityTrips aan?

Ja, wij raden deze website aan. De kleine lettertjes zijn helemaal niet moeilijk verstopt en kun je in het groot lezen op de website. Je wordt dus echt niet zomaar opgelicht, omdat je weet wat je kunt verwachten. Je weet dat je in de hoogseizoenen meer betaalt en dat het handig is om bijv. op woensdag je reis te starten. Qua basis kom je op €213 uit voor 2 personen. Dit is dat excl. toeristenbelasting, transfer, eten enz. Maar alsnog is dit een goede prijs voor een citytrip. Allereerst word je verrast en daarnaast is €213 voor 2 personen helemaal niet duur. Als je los een citytrip boekt, betaal je waarschijnlijk veel meer. Als je niet van een verrassingsreis houdt of bijv. al veel verschillende steden van Europa hebt gezien, dan is het misschien niet zo leuk om te proberen. Zelf lijkt het ons heel leuk om te proberen. Het nadeel is, dat Marcelina juf is en dat je dus altijd in vakanties moet reizen. Als het ons lukt deze reis te boeken, laten we het jullie zeker weten op onze site.

Wie zou er een reis gaan boeken via deze website? Of heb je al eens een verrassingsreis geboekt?
We zijn benieuwd naar ervaringen 🙂

Dirk & Marcelina

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

5 aan te raden Bijbelse (creatieve) boekjes

4 maart 2018

Next Post

3 redenen waarom Praag jouw nieuwe citytrip wordt

8 maart 2018