Blog post

Gastblog: Zomer in Montenegro

1 augustus 2018Marcelina

Vandaag een gastblog van iemand die jullie laatst ook al zijn tegen gekomen bij de gastblogs. Namelijk: Kiki. Deze keer vertelt ze over haar zomervakantie naar Montenegro. Vorige keer vertelde ze ons meer over Rome. Ik ben nog nooit in Montenegro geweest, dus ik vind het zeker leuk om hier meer over te weten te komen. Lezen jullie mee?

Summer in Montenegro

Afgelopen weekend ging ik op zomervakantie naar Montenegro. Misschien niet direct het eerste land waar je aan denkt bij een zomervakantie, maar geloof me dit is echt de ultieme bestemming! Montenegro heeft prachtige natuur, een mooie kust met blauw water en de locals zijn super aardig! Wij verbleven in het Iberostar Bellevue Hotel in Budva, geboekt via TUI Vliegvakanties. Dit all inclusive hotel ligt direct aan de zee en is voorzien van 3 zwembaden en verschillende sportvelden. 
 

Cats of Kotor

De derde dag maakte we een uitstapje naar Kotor. De oude stad van Kotor heeft de meest leuke steegjes met horeca en boetiekjes en vooral heel veel katten. Ik ben echt een kattenliefhebber dus mijn geluk kon niet op in Kotor. De bewoners verzorgen de katten met veel liefde en zo zie je op ieder pleintje wel een aantal katten genieten in de zon. Vervolgens gingen we met de boot naar het eiland Our lady of the rocks, dit is een klein eiland in de baai van Kotor met een prachtig kerkje.
Waar schijnt de zon wel
Montenegro is voor mij echt een ultiem vakantieland om te genieten van zon, zee en rust. Je kunt rustig relaxen aan het zwembad, genieten op het strand of de oude stadjes afstruinen en genieten van de natuur.
Montenegro heeft heerlijk warme zomers en wil je er nu echt zeker van zijn dat je lekker weer hebt op de vakantie bestemming kijk dan op www.waarschijntdezonwel.nl
Je kunt hier je maximale en minimale gewenste temperatuur invoeren en dan zoekt deze website de ideale vakantie bestemming voor jouw! Dankzij deze website kwamen wij terecht in het prachtige onontdekte Montenegro. 
Bedankt Kiki voor je mooie blog met prachtige foto’s (go follow her on Instagram.) Ik ben benieuwd naar jouw volgende reis 😉
Ben jij al eens in Montenegro geweest?

Comments (10)

 • sofie katelijne

  2 augustus 2018 at 10:29

  lijkt me een fijne en originele bestemming!

 • nicole orriens

  2 augustus 2018 at 11:37

  Wauw, die foto op de boot is prachtig. Net uit een film vind ik!

 • Kool Family

  2 augustus 2018 at 11:58

  Wat een prachtig land lijkt me dit aan de hand van de foto’s. Nog eentje om toe te voegen aan onze to do!

 • Kim

  2 augustus 2018 at 14:08

  Ik zou zelf niet als eerste deze bestemming kiezen, maar wow wat ziet het er mooi uit! Wellicht staat het de volgende keer hoger in ons lijstje ?

 • Rory

  2 augustus 2018 at 20:13

  Nog niet! Maar ik ben wel een aantal jaren geleden in Bulgarije geweest toen het nog relatief onbekend was. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar meer foto’s van het hotel (van binnen). En misschien wat tips qua restaurantjes en barretjes? En of het meer geschikt is voor stellen of ook voor gezinnen? Het ziet er veelbelovend uit. Zo schijnt Armenië ook heel leuk en onontdekt te zijn.

 • Maaike – www.travelbliss.nl

  3 augustus 2018 at 07:24

  Het lijkt me een leuke vakantiebestemming waar ik zelf nog niet geweest ben. Vorig jaar wel naar Kroatie geweest en dat vond ik echt prachtig.

 • Wanda

  3 augustus 2018 at 20:19

  Ik ben er nog nooit geweest maar een collega gaat er volgende week dus ik werd wel direct nieuwsgierig toen ik dit artikel zag staan. Lijkt me zeker een mooie bestemming, vooral in het voor- of najaar als het nog niet zo warm en druk is.

 • Luc van de Wiel

  5 augustus 2018 at 13:59

  Ziet er mooi uit, Montenegro. Mooie foto’s

 • Chicamoms

  7 augustus 2018 at 13:08

  Wat een gave foto’s zeg!!

 • Mira

  8 augustus 2018 at 11:03

  Wat een verrassende en mooie plek is Montenegro zeg!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

#1 Terceira video

31 juli 2018

Next Post

Gastblog: een kijkje in het bullet journal van Else-marie

3 augustus 2018