Overnachten in Slovenië

2 maart 2018Marcelina

Vandaag vertellen wij jullie meer over onze overnachting in Slovenië. Dit land is niet altijd even veilig als het gaat om overnachten; als in kamperen. Tenminste, dat dachten wij, maar toen we er eenmaal waren, liepen er best veel backpackers rond. Van tevoren gingen wij in ieder geval voor veiligheid. Slovenië is een prachtig land met mooie meren en rivieren. Zo wilde Marcelina heel erg graag bij rivier de Soca in de buurt overnachten. De reis wilden we zo budget mogelijk houden, dus gingen we alle sites vergelijken. Zo eerst Airbnb. Nu is overnachten in Slovenië helemaal niet zo duur, maar de huisjes waren niet echt aantrekkelijk. Bovendien was er niet een huisje die in de buurt zat van de Soca rivier.

Uiteindelijk kwamen we op de site booking.com uit. Hier vonden we wel wat we zochten. Er bleek een hotel te zijn dat uitzicht had op de Soca rivier en wat ook nog goed aangeschreven stond.  Rooms Bremec in Most na Soci. Wij hebben geboekt voor 2 nachten. Dit dorpje lag vlakbij de stad Tolmin en er waren verschillende opties in de buurt om dingen te bezichtigen. Hieronder zie je wat foto’s van de buurt en vanaf de hotelkamer:

De tweede en vierde foto zijn vanaf het balkon gemaakt.
Marcelina wilde zo graag naar de Soca rivier, omdat hij een uitzonderlijk blauwe kleur heeft het hele jaar door. Dat moest bezichtigd worden.

Het hotel was een mini hotel met 7 kamers. Het werd beheerd door een jonge vrouw. Toen wij er waren, was het er 35 graden gemiddeld en het kamertje had geen airco helaas. Verder hebben we daar goede service gehad. Ook handig: vlak naast het hotel zit een pizzeria die de lekkerste pizza’s verkoopt.

Uiteindelijk hebben we dus veilig kunnen slapen in Slovenië. Wat zo handig is van Booking.com, is dat ze de reis automatisch in onze telefoons gingen zetten. Zo wist onze kalender er vanaf, maar ook als we Google maps gingen gebruiken, dan was het hotel al in zicht. Ook op ons Gmail account kregen we steeds een melding. Het was onze eerste overnachting die we met Booking.com gingen regelen en het beviel ons super goed! Een aanrader voor als je ook een korte overnachting wilt boeken. Rooms Bremec bevelen wij in ieder geval aan voor het land Slovenië.

Hebben jullie wel eens via Booking.com een reis gepland?
Via de link of door hier te klikken, kom je op de site terecht. Wie weet wordt jouw volgende reis wel gepland vandaag 🙂

Dirk & Marcelina

 

 

 

 Booking.com

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Letter with me - video

28 februari 2018

Next Post

5 aan te raden Bijbelse (creatieve) boekjes

4 maart 2018