Waarom de roadtrip?

7 februari 2018Marcelina

Vandaag vertellen we jullie meer over onze keuze om op roadtrip te gaan.
Het is natuurlijk niet een beslissing die je zomaar neemt en het kost heel veel voorbereiding. We leggen kort wat informatie uit, omdat het verder nog naar voren gaat komen in komende berichten.

Hoe begon het?
We waren een dagje in Duitsland geweest en op de terugweg kwam Dirk een oude auto tegen. Hij zei tegen Marcelina dat het hem gaaf leek om op reis te gaan met zo’n oude auto door Europa. Marcelina was meteen enthousiast. Dirk gaf aan dat het leuk leek om over een paar jaar te doen. Marcelina vroeg waarom het niet de eerst volgende zomervakantie zou kunnen? En zo begon het plannen en regelen.

Waarom kozen wij voor deze reis?
We zijn beide gek op reizen en we wilden graag meer van Europa zien. We zagen onze relatie als serieus (nog steeds hoor šŸ˜‰ en we besloten er gewoon voor te gaan.
Als je beide gemotiveerd bent, dan is het ook makkelijker om deze beslissing te maken.

Wat was de voorbereiding?
Huisjes, hotels en airbnb’s regelen. Hoe lang je waar wilt verblijven. Welke landen je allemaal wilt bezoeken etc. We komen hier in een volgend bericht nog uitgebreider op terug hoor. Verder moest er een auto komen waarmee we zouden touren door Europa. Helaas door omstandigheden is de auto niet gelukt, maar we reisden met de auto van Dirk. Ook niet erg natuurlijk.

Hoe beviel de roadtrip?
Heel erg goed. Iedereen die ons volgt op social media kon ook onze reis volgen. Nog steeds plaatsen we af en toe foto’s van deze geweldige reis. Waarom het zo geweldig was en wat we allemaal beleefd hebben, daar komen we later ook nog uitgebreider op terug in andere posts.

Voor nu hebben jullie alvast een klein inzichtje gekregen in onze reis.
Er komen nog veel meer posts hierover. Waaronder tips over Airbnb, tips over de verschillende landen en aanraders.
Heb je nu al vragen of heb je ideeĆ«n voor een post, laat het dan in de reacties weten šŸ™‚
Dan houden wij er rekening mee.

Dirk & Marcelina

 

 Booking.com

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Waarom DMontheroad?

24 januari 2018

Next Post

Welke landen hebben we bezocht?

8 februari 2018